24. dubna 2019 • 11:29

Liga očima fanoušků: Děkovačky už nejsou, co bývaly. Odchod za stavu 0:3

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Plzně po remíze v Příbrami odcházejí zklamaní z hřištěFotbalisté Plzně po remíze v Příbrami odcházejí zklamaní z hřištěFOTO: Michal Beránek (Sport)

    Už jen jedno kolo. Ale sezona neskončí, naopak se rozjede historicky první nadstavba. Fanoušci Slavie, Plzně, Sparty, Olomouce a Baníku pro deník sPORT glosují, jak se jejich týmům dařilo v nedělních zápasech FORTUNA:LIGY. Nepřekvapí, že nespokojení jsou po nečekaných ztrátách především příznivci vedoucího tria.

  • SLAVIA PRAHA: Hušbauer by měl být v lize tahoun

    Ve čtvrteční odvetě v Londýně ukázala Slavia úžasný výkon a nastřílela Chelsea tři góly. Bohužel to učinila až po prohraném prvním poločase, který poznamenala i nehorázná smůla (viz odražený míč od Deliho). Už to vypadalo na debakl, ale nakonec jsme se s Evropou rozloučili se vztyčenou hlavou. Byl jsem přímo na stadionu a jsem zklamán nejen fanoušky londýnského klubu, ale i pořadateli. Vše naštěstí vyrovnala atmosféra zápasu, kterou tvořili slávisté. Teď nás čeká už jen domácí liga a Mol Cup. Stále bychom se měli pokusit o double, ale tváří v tvář výsledku a hlavně předvedené hře ve Zlíně musím jednoznačně uznat, že titul je víc. Aktuálně jsem neskutečně zklamaný z hráčů, jako je Hušbauer, Zelený a Baluta. Měli by se v lize ukázat a tým táhnout, zejména prvně jmenovaný. Ale to, co předvedli na zlínské Letné, bylo z mého pohledu tragické. Doufám, že dnešní zápas ukáže, že prohra se Zlínem bylo jen malé klopýtnutí na cestě za titulem.

    DAVID OCETNÍK. 41 LET, AREA 114

    Zlín - Slavia: Dělovku Baluty vyrazil Rakovan, dorážku pak poslal Rumun těsně vedle
    Video se připravuje ...

  • VIKTORIA PLZEŇ: Pochod by neškodil ani hráčům

    Krásná velikonoční neděle, jedeme do Příbrami. Cca patnáct odvážných se ale vypravilo na cestu již o den dříve, pěšky. Čest, smekám klobouk, skvělý výkon! Možná by neškodil ani některým našim hráčům. To, že je skoro konec základní části, neznamená, že není o co bojovat. Zvlášť po tom, co vybouchla obě pražská „S“. Jenže to bych se stále opakoval… Na některá jména v základu jsem už alergický, jiná mě zklamou sice poprvé, ale v nevhodný čas. Ani bezejmenná Příbram se neporazí sama, na podzim nám dala facku z jedné strany a teď i z druhé. Ani ty děkovačky už nejsou to, co byly, přijde mi, že je také někteří absolvují víceméně z povinnosti. Nechme to tak, nějak dokulháme do konce ligy, druhé místo nám snad zůstane a budeme doufat v lepší zítřky. Jinak Příbrami ode mě palec nahoru za lidové vstupné. Sto korun, to se hned tak nevidí. Čest královně Viktorce, Františku Rajtorale, odpočívej v pokoji!

    KOVI. 50 LET, PODNIKATEL

    Příbram - Plzeň: Matoušek si povodil obranu soupeře, proti Květově ráně vystoupil Hubník
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA: Nastal čas něco udělat!

    Výsledek 1:3 s předposledním týmem hovoří za vše. Ano, prohrát se může, to se prostě stává, je to sport. Ale ne prohrát tímto způsobem! S Karvinou to bylo opravdu nedůstojné. To snad ani nemohla být Sparta. Jak dlouho to ještě budou muset fanoušci snášet? Přiznám se, že jsem zápas ani nedokoukal a za stavu 0:3 odešel. Víc ani nemá cenu dodávat nebo se k tomu nějak dál vyjadřovat. Jen poznámka, ze které je mi opravdu smutno. Dvě jména: Jindřich Trpišovský a Erik ten Hag. Co mají společného? Oba v téhle sezoně nadchli fotbalovou Evropu. Jeden se Slavií a druhý s Ajaxem. No, a oba byli rovněž v hledáčku Sparty na pozici trenéra, ale nedopadlo to. Bohužel. Podrobnosti neznám, ovšem někdo rozhodnutí, že neskončili na Letné, musel udělat. Jaká to byla rozhodnutí, už víme. Myslím, že skutečně nastal čas NĚCO udělat! A rozhodně by to neměl být jen další trenérský experiment nebo nějaká škatulata...

    MICHAL ŠEDIVÝ. 50 LET, ÚŘEDNÍK

    PĚT MOMENTŮ ligového víkendu: Straka vykradl Letnou, všichni favorité selhali
    Video se připravuje ...

  • SIGMA OLOMOUC: Mise splněna. Ale co fanoušci?!

    Hanácká spanilá jízda pokračovala i v neděli proti Teplicím. Koření tentokrát dodala defi -nitivní jistota záchrany. Se skromností musíme i tento úspěch kvitovat. Vždyť pozice Sigmy po podzimu byla zoufalá a hned první jarní kolo s Jabloncem naše obavy jen zvětšilo. Při pohledu na jarní tabulku vidíme Sigmu na 2. místě, což je něco fantastického, a pokud někdo měl na konci prosince pochyby o tomhle týmu, jarní výsledky ho vyvedly z omylu. Zklamáním je však pro mě opět návštěva. Nahoře modro, devatenáct ve stínu, dobré výsledky… Ani tohle nepřitáhlo fanoušky na Andrák. Kde sakra jste, Hanáci?! Chápu, že pro vás Teplice nejsou Sparta, ale máte chodit na Sigmu, ne na soupeře! Přitom mnoho nechybělo a Teplice mohly i tentokrát odjet s šestkou, jako už dvakrát za poslední léta. V nadstavbě už koukejme Andrák zaplnit. Proti Spartě nebo Seville jsme viděli, že s naší podporou to klukům jde ještě lépe!

    LAŠA. 28 LET, HISTORIK

    Olomouc - Teplice: Přesná střela Davida Housky překonala Grigara, 2:0
    Video se připravuje ...

  • BANÍK OSTRAVA: Láďo Vízku, pošli prase…

    V dlouho očekávaném slezském derby jsme před vyprodaným stadionem uspěli a vrátili Opavě podzimní prohru. Samotný fotbal byl spíše boj, ale to v takových zápasech bývá a tři body jsme urvali díky větší touze po nich. Utkání mělo výbornou kulisu a výhrou jsme si zajistili účast v top šestce, což před sezonou nečekal ani pan Vízek, který prohrál sázku o prase. Láďo, můžeš poslat jedno ugrilované i ostravským fanouškům! Díky nadstavbě je sezona delší, a hlavně mnohem atraktivnější. Už dnes ale musíme přepnout na semifi nále poháru s Bohemkou, která je ve formě. Na druhou stranu, pokud ji neporazíme, nemáme v Evropě co dělat. Je to jeden z největších zápasů posledních let, kdy moc radosti ve spojitosti s výsledky a děním v klubu pro ostravské fanoušky nebylo. Nemluvě o možnosti zahrát si finále poháru. Proto pojďme dnes v co největším počtu na stadion a opět udělejme ve vyhnanství fantastickou atmosféru, která hráče do finále dovede. 

    DAVID LIVEČ. 37 LET, VEDOUCÍ PRODEJE

    Ostrava - Opava: Fanoušci obou týmů vytáhli v jubilením dvacátém derby parádní choreo
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud