15. května 2019 • 04:45

LIGOVÝ INSIDER: Slavia si titul vzít nenechá. Holeš i Hovorka by se hodili

Autor: šf, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia vs. Plzeň. Velký souboj o titul ve FORTUNA:LIZE se rychle přiblížil rozuzlení a největší trumfy zůstaly v Edenu. Po vítězství 3:1 v přímé konfrontaci mají slávisté pětibodový náskok, a pokud by ve středu večer získali víc bodů než Viktoria v duelu se Spartou, už budou mistry. Jinak jim stačí z posledních tří kol získat čtyři body. „Myslím, že už je hotovo. Nevěřím, že by Slavia klopýtla,“ říká ve svém pořadu Ligový insider bývalý reprezentant Martin Jiránek.



Ligový šlágr ho ovšem moc nenadchl, příliš fotbalové krásy totiž podle něho nepobral. „Moc se mi nelíbil, byla v něm spousta nepřesností,“ říká. Také on považuje za klíčový moment 60. minutu, v níž plzeňský záložník Jan Kovařík nastřelil tyč. A kritizuje jeho spoluhráče Davida Limberského , jenž nehrál zle, ale pak zaspal u vedoucího gólu Lukáše Masopusta a rukou zavinil penaltu. „Na Masopusta se vykašlal, což je trestuhodné,“ glosuje Jiránek .

Ještě před skončením nadstavby už kluby horečně pracují na letních posilách. Právě Slavia by mohla přivést dalšího pravého obránce a opět ze severu – jabloneckého Tomáše Holeše. „Slavii se hodí, ale taky nechce, aby soupeři tyhle hráče získali. Skupuje je a pořizuje si kvalitu, která pak k dispozici není,“ domnívá se Jiránek.

Navíc v případě, že by odešel jeden stoper z dvojice Michael Ngadeu – Simon Deli, mohl by z Jablonce do Slavie přibýt i stoper David Hovorka. To by bylo hodně pikantní: svého času se nehodil rivalské Spartě. „Kdyby šel do Slavie a dařilo by se mu tam, mohlo by to sparťany mrzet,“ míní Jiránek. „Byla by to pro něho druhá zkušenost, byl by odolnější,“ odhaduje, jak by Hovorka šanci u druhého „S“ využil.

Podívejte se ve VIDEU i na to, jak Martin Jiránek hodnotí progres slávisty Lukáše Masopusta, nebo co říká suspendování Guélora Kangy.

LIGOVÝ INSIDER: Slavia si titul vzít nenechá. Holeš i Hovorka by se jí hodili
Video se připravuje ...

Slávistický záložník Lukáš Masopust slaví branku do sítě Plzně
Slávistický záložník Lukáš Masopust slaví branku do sítě Plzně

RENTGEN: Ospalý Limberský a sešívaná přímočarost. Čím Slavia nakročila k titulu?
Video se připravuje ...

PĚT MOMENTŮ ligového víkendu: Slavia krůček od titulu a odstavený Kanga
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slavia - Plzeň 3:1. Klíčový duel o titul rozhodl infarktový závěr!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud