25. června 2019 • 19:00

Sparta odjela do Rakouska. V kádru chybí Kadlec, Radakovič dorazí později

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty v úterý odcestovali na soustředění do Rakouska. Kouč Václav Jílek do kádru zařadil 22 hráčů do pole a 4 brankáře. Ve výběru schází útočník Václav Kadlec, kterému se opět vrátily dlouhodobé problémy s kolenem a čeká ho další léčba. Stoper Uroš Radakovič, jenž se zranil během sobotní přípravy v Benešově, by se měl k týmu připojit později.



Na tréninkovém kempu Letenských budou chybět také dlouhodobě zranění hráči Bořek Dočkal, Václav Drchal, Lukáš Juliš, Filip Panák a Matěj Pulkrab. Do nominace se nevešel mladík Václav Dudl, záložník Jiří Kulhánek dostal od klubu svolení připravovat se s Českými Budějovicemi. Sparta kádr pro soustředění v Bad Leonfeldenu zveřejnila na svém webu.

Kadlec od startu přípravy trénoval s mužstvem, jeho operované koleno ovšem na zvýšenou zátěž reagovalo negativně. Sedmadvacetiletý útočník musí podstoupit další léčbu.

Zranění stopera Uroše Radakoviče z přípravného duelu v Benešově není vážné, pětadvacetilý Srb jej ale ještě bude doléčovat v Praze. K výběru trenéra Jílka by se měl připojit ve druhém týdnu soustředění. 

SESTŘIH: Sparta přehrála Benešov 3:1. Dvakrát pálil Tetteh
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud