Jan Podroužek
13. ledna 2020 • 13:08

Hušbauer jde hostovat do Drážďan, klub chce i dalšího českého záložníka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Milanu Škodovi odchází během pár dní ze Slavie další výrazná osobnost. Josef Hušbauer je dohodnutý s druholigovým Dynamem Drážďany, na Instagramu jeho otce už je i rozlučkové video s Edenem a fanoušky a zdroje Sportu potvrzují odchod 29letého záložníka do druhé bundesligy. Sám hráč na sociálních sítích potvrdil, že do Německa odchází na půlroční hostování s opcí. 



Byť byl nejdřív blízko přestup do bulharského Levski Sofia, Josef Hušbauer nakonec nabírá směr Dynamo Drážďany. Pravděpodobně i proto, že Slavia se nedohodla s Levski na požadovaném odstupném, byť smlouva s hráčem už byla víceméně dohodnutá.

Záložník se nakonec dohodl s Dynamem Drážďany, kam odchází na půlroční hostování s opcí. Zvítězil tak poslední tým druhé bundesligy. 

„Zaslechl jsem, že Slavia chce dát příležitost mladším. Tak to bývá a já to respektuji. Tyto čtyři roky patřily k těm nejkrásnějším v mém fotbalovém životě,“ rozloučil se Josef Hušbauer s fanoušky sešívaného klubu na Instagramu. 

Dynamo zároveň touží po dalším českém záložníkovi, který prošel Slavií. Po Ondřeji Petrákovi, který působí v Norimberku. Jenže za podzim nastoupil ve druhé lize pouze ke třem utkáním.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud