18. května 2021 • 13:25

Kdo z Anglie krouží kolem Simy: United, Arsenal či Součkova přímluva

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
6
  • Video se připravuje ...

    Vystřelil jako kometa, a to nejen na domácí, ale i evropské scéně. Svými skvělými výkony zejména z podzimní části sezony a ze začátku roku 2021 se slávista Abdallah Sima dostal do hledáčku klubů, o kterých před rokem snad jen vzdáleně snil. Čím dál více se ale řeší jeho možný odchod ze Slavie do Premier League. Ve hře je například následování Tomáše Součka a Vladimíra Coufala do West Hamu. Kdo další z anglické ligy o něm uvažuje?

  • West Ham (7. místo)

    Pomalu nejvíc si přivlastňuje Simovu budoucnost, v nadsázce řečeno. Mluví se o tom, že za mladého Senegalce se přimlouvá Tomáš Souček a i londýnská média tuhle linku žhaví nejvíc. Všemu nahrává fakt, že West Ham má zkrátka se Slavií výbornou zkušenost.

    Gólostroj Sima! Podívejte se na všech jedenáct dosavadních ligových branek
    Video se připravuje ...

  • Leicester City (3. místo)

    Případně druhá nejreálnější cesta. Třeba proto, že Jindřich Trpišovský měl při vzájemném duelu v prvním vyřazovacím kole Evropské ligy slyšet z úst svého protějšku Brendana Rodgerse, že „ten kluk je skvělý“. O zájmu Leicesteru informoval na začátku dubna Guardian.

    Abdallah Sima v utkání s Leicesterem Abdallah Sima v utkání s LeicesteremFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Everton (8. místo)

    Jedna z těch starších spekulací kolem Abdallaha Simy. Je z února letošního roku, kdy o tomto spojení psaly některé menší britské weby. Odkazovaly přitom na zdroje, které tvrdily, že skauti Evertonu se měli kvůli Simovi účastnit osmifinálových duelů Slavie s Rangers.

    Zlín - Slavia: Neuvěřitelná trefa! Sima nádhernou utaženou trefou zvyšuje na 4:0
    Video se připravuje ...

  • Arsenal (9. místo)

    První větší bomba, zájemce světových rozměrů, byť jeho výsledky budí v posledních sezonách zejména mezi klubovými fanoušky silné rozpaky. Arsenal by ale rozhodně patřil mezi ty, kteří by uměli svými penězi omráčit i náročnou Slavii.

    Abdallah Sima ze Slavie (vpravo) během utkání na Arsenalu Abdallah Sima ze Slavie (vpravo) během utkání na ArsenaluFoto Profimedia.cz

  • Manchester United (2. místo)

    Skoro neuvěřitelné, že? Možná. Nicméně i v této souvislosti se jméno Abdallaha Simy objevovalo. Aby tenhle na první pohled vzdušný zámek dostal reálnější obrysy, vzniklo z dílny fanoušků klubu asi před měsícem video, které tvůrci pojmenovali „Proč chce Manchester Simu“.

    Sparta - Slavia: Sima si parádně zpracoval a přesně zakončil k levé tyči, 2:0!
    Video se připravuje ...

  • Crystal Palace (13. místo)

    Tahle spekulace se konkrétně objevila teprve v pondělí večer v tweetu novináře Fabrizia Romana, který Simův možný příchod spojoval i s jednáním s možným novým koučem Frankem Lampardem. Pro všechny zájemce ale platí jedno a to samé: Sima může mít problém se získáním pracovního povolení. 

    Po stopách Abdallaha Simy, 1. díl: Sluníčkový úkaz v Táboře
    Video se připravuje ...

    Seriál Po stopách Simy, 2. díl. Senegalský objev na jihočeské vesnici
    Video se připravuje ...

    Po stopách Simy, 3. díl: Jak se zrodil velký jihočeský přestup do Slavie
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud