Jan Podroužek
Premium
29. června 2021 • 04:55

Krmenčík míří do Slavie. Bruggy zjistily, že víc už nedostanou

Vstoupit do diskuse
92
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká věc se dala do pohybu. Do české ligy by se měl už brzy vrátit Michael Krmenčík, který v lednu 2020 přestupoval z Viktorie Plzeň do Brugg. Posílit má Slavii, s belgickým mistrem se měla konečně shodnout na odstupném. K jaké částce kluby nakonec dospěly a co pomohlo dohodě hráče s českým mistrem?



S národním týmem si užívá jízdu turnajem a možná mu vyjde i jeho trochu troufalá předpověď. „Budeme ve finále s Itálií,“ vypálil na začátku EURO útočník Michael Krmenčík. V tom samém rozhovoru zároveň přiznal, že je v kontaktu se Spartou i se Slavií, a že už se mu nechce zpátky do Brugg.

„Abych byl upřímný, do Brugg už se nikdy nechci vracet. S rodinou jsme se dohodli, že bychom se chtěli vrátit zpátky do Česka. Přiznávám, že jsem v kontaktu se Spartou i Slavií, ale doba je taková, že Bruggy za mě chtějí moc vysokou částku. Zatím nejsou schopny přijmout jakoukoli nabídku, tak uvidíme. Každopádně platí, že bych chtěl v Česku vyhrávat spoustu trofejí,“ zněla jeho odpověď na tiskové konferenci ještě předtím, než Češi vstoupili zápasem se Skotskem do turnaje.

Jeho přání mu ale nejspíš brzy vyjde. Podle informací Sportu se Slavii mělo podařit stanovit nabídku, která belgického mistra konečně uspokojuje. Její výše

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
92

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud