Premium
21. července 2021 • 13:25

Tři matadoři zpět v lize. Zpestření, nejtěžší pro Suchého, soudí expert

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

12 ligových titulů z Česka i ciziny, 117 zápasů za národní tým, 693 utkání za zahraniční kluby. To dají dohromady vitální matadoři Theodor Gebre Selassie, Marek Suchý a Milan Škoda, kteří zase obohatí FORTUNA:LIGU. „Určitě tyhle návraty kvituju, ale záleží na přístupu každého z nich. Pro ligu by to ale mělo být příjemné zpestření,“ podotýká trenér Mladé Boleslavi Karel Jarolím, který v týmu cepuje Suchého se Škodou. V zamčené části článku najdete i profily všech tří navrátilců doplněné o názor Sportu na jejich angažování.



Úlevy nemají. „Co by měl říkat Marek Matějovský, kterému bude brzy čtyřicet,“ směje se boleslavský kouč Karel Jarolím, když padne otázka na jeho přístup k Milanu Škodovi s Markem Suchým. Přidejte k nim Theodora Gebre Selassieho, jenž pomáhá Liberci, a máte tři velké letní návraty.

Seriál deníku Sport

ÚTERÝ Zranění! Dopady našlapané sezony
STŘEDA Velké návraty: Gebre Selassie, Suchý, Škoda
ČTVRTEK Rozhovor s Markem Kindernayem, ředitelem O2 TV Sport
PÁTEK Změny pořádků na Moravě, Slovácko bourá hegemonii Baníku
SOBOTA Boj o titul. Uvolní Slavia trůn? Liga na víkend

Každý je s jiným příběhem. Suchý kočoval v cizině jedenáct let a půl roku, vyzkoušel si angažmá v Rusku, Švýcarsku a Německu. Až na poslední štaci v Augsburgu byl úspěšný. Gebre Selassie strávil devět let v Brémách, kde se zařadil mezi legendy, byť si prožil krutý konec, musel vytrpět sestup do druhé ligy. Škoda vyrazil za hranice až po třicítce ve chvíli, kdy z něj byla slávistická modla, jeden a půl roku v tureckém Rizesporu mu stačilo.

Teď je zase uvidí diváci na českých stadionech. Budou pro ně lákadly. „Nejvíc se těším na Gebre Selassieho. Jsem zvědavý, na jaké pozici bude nakonec hrát, protože jich umí zvládnout víc.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud