4. srpna 2021 • 14:45

Liga očima fanoušků: zmatek v Teplicích, sparťané už berou Vrbu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Druhé kolo FORTUNA:LIGY dostalo na tribuny množství fanoušků, kteří se konečně mohou vracet na stadiony. Jak vypadaly zápasy očima těch nejvěrnějších? V Teplicích by se mělo zlepšit občerstvení, na Spartě chválí trenéra Pavla Vrbu. V Plzni je spokojenost s výsledky, ale rozpaky nad posilami. A co na Bohemians či v Ostravě? Nabízíme tradiční rubriku Liga očima fanoušků.

  • SLAVIA PRAHA

    Schranz bude zářit, Kačaraba překvapil

    Druhé kolo a další výhra Slavie, tentokráte v Teplicích. Zařídil ji hattrickem nováček Ivan Schranz. Zatím to vypadá, že bude v našem dresu zářit, a jsem velmi zvědavý, zda dostane příležitost ukázat se v Budapešti. Zatím to vypadá, že tým je skvěle složený a jediné pozice, které nás trápí, jsou ty v obraně. Na druhou stranu Kačaraba předvádí výkony, které jsme moc nečekali. Do Teplic odjelo tradičně velké množství slávistů, kteří obsadili nejen hostující sektor, ale i mnoho míst na jiných tribunách. Trochu nepořádek v tom udělal domácí klub, který spustil prodej vstupenek na zápas bez součinnosti se Slavií. Proto ihned začalo nekontrolované nakupování lístků přímo přes teplický rezervační systém. Nakonec se na chybu přišlo a vstupenky se dostaly i do Slavie, která je následně přerozdělila fans skupinám. Slibované zlepšení občerstvení pokulhávalo tak, že domácí klub vydal oficiální omluvu. Co dodat… Asi nic, tak jen držme palce Slavii, ať přiveze z Budapešti skvělý výsledek!

    DAVID OCETNÍK. 43 LET, AREA 114

    SESTŘIH: Teplice - Slavia 1:3. Super Schranz rozhodl hattrickem ve velkém stylu
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA

    Při takovém zápase začínám mládnout

    V Liberci nejen že mají krásnou radnici, ale hrají tam dlouhodobě velmi dobrý fotbal. Klubu trenérsky šéfuje Pavel Hoftych, odborník, který navíc mluví srozumitelně, česky a od plic. Je to klub s bohatou sparťanskou minulostí: Kováč, Pavelka, Frýdek, naposledy Pešek. Jeho koupě se nám vyplatila hned v prvním vzájemném zápase. Slouží našemu hráči ku cti, že gól neslavil.

    Stejně džentlmensky se zachoval vyloučený Gebre Selassie, který vzal velkou část viny za prohru na sebe. A jako poslední je třeba zmínit velmi pozitivní změnu chování našeho, opravdu již našeho trenéra pana Vrby. Ta tam je kdysi častá ironie v odpovědích novinářům a neochota. Takovému chování jenom tleskám a na letošní anglické fanoušky můžeme koukat svrchu! Nakonec trochu statistiky: Sparta jeden roh, osm střel na bránu; výhra 5:0. O čem to svědčí? Nikoliv permanentní a bezzubý tlak s množstvím nevyužitých rohů přináší výsledek, pouze rychlost a efektivita jsou kritériem dobré hry, trenérsky dobře vedeného týmu. Jen tak dál!

    MILOŠ KOLÁŘ. 70 LET, FOTBALOVÝ DŮCHODCE

    SESTŘIH: Liberec - Sparta 0:5. Nevídaná kanonáda a excelentní mladíci s Panákem
    Video se připravuje ...

  • VIKTORIA PLZEŇ

    Dva útočníci? To beru!

    Začátek sezony? No, měl jsem strach. Ale čtyři zápasy, čtyři výhry, vše se skóre 2:1. Vypadá to dobře a to máme na marodce půl mužstva, což se hned tak nevidí. Jenže, druhá stránka věci: ty chyby, co se nám stávají, to nejde. Vím, že v Jerevanu to nic neřešilo, ale prvoligový hráč tohle dělat nemůže. Nebo ne na této úrovni. Na Bohemce se nám ze začátku moc dobře nedýchalo. Byli jsme mačkáni, tlačeni a dostali jsme branku. Zaslouženě. Potom se hra vyrovnala a po pauze jsme hráli i na dva útočníky, skvělá věc! Přineslo to ovoce, v tabulce máme šest bodů.

    Posily? Já nevím, nemám z nich úplně dobrý pocit. Jeden dělá kopance vzadu a ten druhý vpředu nic moc nevymyslí. Snad se rozehrají, docela by to pomohlo. Tenhle rok jde z pražských „S“ docela strach. Do hlediště možná bude moct i víc lidí, jenže… zase to „ale“. Musíš mít píchanec a do toho se mi fakt nechce. A nechat si ho dát jen proto, abych měl jednodušší život, to je zrůdnost. Čest královně Viktorce, celý covid z Česka navždy pryč! A vláda s ním!

    KOVI. 53 LET, KOORDINÁTOR DISTRIBUCE

    Káčer o krásném gólu: Takových moc nedávám. Sebevědomí přirozeně roste
    Video se připravuje ...

  • BANÍK OSTRAVA

    Skvělý Lischka. Vítej doma, Davide!

    I když pod podmínkou nesmyslných omezení a regulí, kterými vláda svázala svobodné a kdysi normální fungování společnosti, mohli konečně přijít na stadion chachaři. Bohužel jen necelých pět tisíc fanoušků (normálně by nás bylo dvakrát tolik) vytvořilo skvělou atmosféru, která tak moc chyběla. Nabuzené publikum hnalo hráče od úvodního hvizdu a mančaft předvedl výborný výkon. Pět branek jsme si dlouho neužili. Nicméně jde o jeden vydařený zápas, musíme s pokorou zůstat nohama na zemi a rychlý a poctivý fotbal předvést i v Budějovicích.

    Individuálně hráli všichni výborně, ale přece jen jednu osobu vyzdvihnu. A to Davida Lischku. V médiích probíhala srovnání jeho se Ziem. Zio je pryč a my fanoušci Baníku víme, čím si David za poslední dobu prošel. Proto si jsem jistý, že v případě slabších výkonů bychom byli trpěliví – což ale díkybohu vůbec není třeba. Naopak, dva góly (v Jablonci mohl taky dva dát) v domácí premiéře a jistota v defenzivě a na míči, to byla radost se dívat. Tak vítej doma, Davide!

    DAVID LIVEČ. 40 LET, VEDOUCÍ PRODEJE

    SESTŘIH: Baník - Zlín 5:1. Demolici Fastavu řídil dvougólový Lischka
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS PRAHA 1905

    Prohráli jsme se světovým rekordem

    Nemáte páru, jaká je to nádhera bejt zase v kotli! Pivo, sluníčko, lidi – a k tomu soupeř, na kterýho je tolik nadávek, oprávněně.

    Bílek na to šel chytře. Normální týmy, co chtěj zbrzdit tempo, čekaj´ se zdržováním aspoň do třetí minuty, ale Kopic ani nepředstíral a začal simulovat hned v první, čímž ustanovil nepřekonatelný světový rekord.

    Ale dobře, po půli nás přejeli. Hlavně chorej Chorý a Boa… Beao… Bou… však vy víte kdo. Tohle uskákat asi nejde, a jestli jo, tak na to zkrátka nemá Honza Vondra. Ale nic by se nestalo, kdybychom do půle nasázeli lazaretu Pilsen tři góly a byl klid.

    Jinak ve druhý půli celkem foukalo. Skvěle to bylo vidět na praporku asáka, kterej nesmyslnej ofsajd mával jak na třetím nástupišti. Pozastavená delegace sice pěkná, ale za to si nic nekoupíme.

    Takže klokani, přestaňte po nocích koukat na olympiádu, budíček a chce to něco urvat s Peltoncem a rudejma. Nejste tak špatný, abyste tam zahučeli.

    NEOBJEKTIVNÍ KLOKAN. @KLOKANI

    SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 1:2. Další triumf Viktorie, Káčer krásným obstřelem otočil
    Video se připravuje ...

  • Zlatá píšťalka: Laňka ušel vyloučení, gól v síti Slovácka viděli jen hráči Dynama
    Video se připravuje ...

    HLÁŠKY KOLA: Neškodná svatba, sázkař Trpišovský a "debil" Chvátal
    Video se připravuje ...

    Fotbalisté Baníku Ostrava slaví jeden z pěti gólů proti Zlínu
    Fotbalisté Baníku Ostrava slaví jeden z pěti gólů proti Zlínu

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud