Jonáš Bartoš
Premium
30. června 2022 • 05:00

Zjevení Cicilii v Plzni: útočník ještě netrénoval, co zatím brání podpisu?

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michal Bílek si do týmu přál ještě jeden vysoký hrot a nejspíš ho dostane. Pokud se vyřeší zbylé nástrahy, plzeňskou letní posilou číslo osm se brzy oficiálně stane Rigino Cicilia (27). Jak informoval deník Sport a server iSport.cz už v úterý večer, důrazný útočník se na západě Čech vynořil po zmizení ze Slovácka. S týmem ještě během středy netrénoval, kdy se může připojit k mistrovskému celku?  



Když hledáš svého útočníka, najdeš ho… V Plzni! Zpráva o Riginu Ciciliovi způsobila značný poprask. Adolf Šádek mistrně „vykouzlil“ do kádru dalšího zajímavého hráče, který splňuje základní požadavky plzeňského bosse – vyzkoušený v českém prostředí, typologicky zapadne do týmu a končí mu smlouva, což výrazně ulehčuje další jednání.

Cicilia skutečně čeká v Plzni na dokončení transferu, k oficiálnímu potvrzení ale nedošlo. Zatím platí, že upečeno definitivně nic není, západočeské vedení zvažuje všechna pro a proti. Případnou dohodu nebude komplikovat ani Slovácko, jehož zástupci jsou pochopitelně rozladění z toho, jak jim jeden z důležitých plejerů úspěšné sezony bez skrupulí prchl za novým angažmá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud