Jonáš Bartoš
Premium
12. března 2024 • 04:40

Koubkův Masterplan zastínil Priskeho. Řekl si o pokračování v Plzni?

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli mu vyšel dokonalý Masterplan. Miroslav Koubek (72) brilantně připravil plzeňskou Viktorii na příjezd obhájce ze Sparty. Západočeši zdemolovali pražského rivala 4:0 stylem, že soupeři nedovolili jedinou střelu na bránu. Významný kredit jde za zkušeným koučem, kterému v létě dobíhá v Plzni roční smlouva. Jaké jsou možnosti a jak na západě Čech asi uvažují?



Letní nástup Miroslava Koubka do Plzně leckdo sledoval s obavami, zkušenému kouči i klubu se predikoval spíš pozvolný sešup. Jenže nejstarší trenér ligy rád boří předsudky. Nevypadá jako „Bridge Coach,“ dočasný trenér, jak sám sebe po letním nástupu nazval. Plzeň dotáhl do skupiny Konferenční ligy, bez ztráty bodu postoupil do jarního osmifinále. Další solidní zářez přidal v neděli. Demolice Sparty jde z velké míry za jeho dokonalým plánem.

Plzni klapl záměr, kdy podobně jako Slavia ucpala prostor na stranách a zahustila střed hřiště, pomohla si také změnou rozestavení. Vedoucí branka Tomáše Chorého a následné vyloučení Ladislava Krejčího odstartovaly domácí velký večer zakončený dominantní výhrou 4:0. Sparta odpadla a dostala na západě solidní lekci. Velebený trenér Priske, který letenský celek dotáhl k titulu a uhrál fantastické výsledky v Evropě, tentokrát vůbec nedokázal reagovat.

„Koubek patří k takticky nejlíp vybaveným trenérům u nás. Je schopný na

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud