Pavel Novotný
30. května 2009 • 10:35

Nedvěd nejspíše nekončí, svolal tiskovku

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE, AKTUALIZOVÁNO - Pavel Nedvěd si pravděpodobně ještě o rok prodlouží fotbalovou kariéru v Juventusu Turín. Na pátou hodinu svolal v Turíně tiskovou konferenci.



Očekává se, že tam potvrdí spekulace o tom, že ještě o rok prudlouží smlouvu v Juventusu.

Velkou zásluhu na údajném prodloužení kariéry české ikony má jeho manažer, který ho přesvědčil, aby si o rok kariéru prodloužil.

Rodák z Chebu by si měl v příští sezoně vydělat 1,7 milionu liber (přes 55 milionů korun) včetně bonusů za počet startů v dresu staré dámy. O prodloužení aktivní kariéry se velkou mírou zapříčinila i skutečnost, že Juventus ani letos nevyhrál Ligu mistrů.

Právě zdvihnout nad hlavu trofej pro nejlepší evropský klub tak zůstává pro českého fotbalistu největší motivací pro nadcházející ročník.

Nedvěd v dresu Lazia Řím.
Nedvěd v dresu Lazia Řím.


Nedvěd hájí barvy Juventusu od roku 2001, kam přestoupil z Lazia Řím. Na svém kontě má 246 ligových startů, ve kterých zaznamenal 51 branek.

Podle informací deníku Sport však definitivní podoba smlouvy ještě nebyla podepsána. Finální jednání mezi vedením Juve s českým záložníkem by mělo proběhnout v dnešních odpoledních nebo večerních hodinách.

Pokračování Pavla Nedvěda v kariéře může být dobrou zprávou i pro nového reprezentačního kouče Františka Straku. Podaří se českou legendu přesvědčit k návratu i do dresu národního týmu?

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud