27. července 2011 • 21:28

Bolf kariéru nekončí, vrací se do druholigové Karviné

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý český reprezentant René Bolf posílí v příštím soutěžním ročníku druholigovou Karvinou. Slezský klub to oznámil na svém webu. Sedmatřicetiletý stoper tak neukončí fotbalovou kariéru, jak avizoval, když se na začátku července ve zlém rozešel s Baníkem Ostrava.



"Jsem rád, že můžu být tady. Mám stále velkou chuť do fotbalu, zdraví mi slouží a chci Karviné pomoci svými zkušenostmi," citovaly Bolfa internetové stránky jeho nového zaměstnavatele.

Bolf se do Karviné vrací po šestnácti letech. Rodák z Valašského Meziřící v klubu začínal s profesionálním fotbalem a v roce 1994 odtud poprvé přestoupil do Baníku. Než se v roce 2007 do Baníku vrátil, vyzkoušel si angažmá ve francouzském Auxerre a pražské Spartě.

Bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 se s Baníkem po skončení sezony nedokázal dohodnout na smlouvě. Klubu kromě dluhů v řádu několika milionů korun vyčítal i to, že blokuje jeho odchod do Karviné. Před týdnem s ostravským klubem vyjednal splátkový kalendář.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud