Květoslav Šimek
14. července 2014 • 10:50

Dopingový hříšník se po trestu a zranění vrací! Bystroň jde do Olomouce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Bystroň (31 let) se pokusí po dopingovém trestu a zranění restartovat kariéru v druholigové Olomouci. Na Hanou přestupuje z Plzně, v pondělí už se poprvé zapojil do tréninku.



„S Davidem jsme uzavřeli smlouvu na dva roky s opcí, kluby jsou dohodnuty, přestup zbývá jen formálně dokončit,“ řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigmy Olomouc pro webové stránky klubu.

Bystroň získal mistrovský titul s Baníkem Ostrava, Levski Sofia i Viktorií Plzeň. Jeho kariéru ovšem výrazně naboural dopingový nález. Po zápase Ligy mistrů v listopadu 2011 v Borisovu měl pozitivní dopingový test na metamfetamin.

Od UEFA dostal stopku na dva roky. V listopadu 2013 se Bystroň znovu zapojil do tréninku Plzně, ale zranil se, utrhnul si přední křížový vaz a jeho návrat do první ligy se tím znovu odložil. Teď se o restart kariéry pokusí v druholigové Olomouci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud