Michal Koštuřík
Premium
20. února 2024 • 12:59

Rada se nebojí průšvihářů: Když bude problém, vyřeším ho. Chce Doležala

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přes zimu nabušil kádr zkušeností. Petr Rada (65) obnovuje v pražské Dukle spolupráci s Jakubem Horou a Murisem Mešanovičem. Chce od nich, ať pomůžou klubu k návratu mezi elitu. Složitějších povah třicátníků se neobává. „Když bude nějaký problém, určitě si ho vyřeším,“ tvrdí trenér, jehož tým jde do jarní sezony z druhého místa se čtyřbodovým mankem na Vyškov.



Špatná pověst, která se táhne se záložníkem Jakubem Horou, ho nezajímá. Ani fakt, že útočník Muris Mešanovič na podzim nedal v polské lize ani gól. Oba borce kouč Petr Rada zná ze svých prvoligových štací a věří jim. Ještě by si přál vyztužit kádr jedním schopným hroťákem. V merku má oblíbence Martina Doležala z Karviné. Reálný však jeho příchod není.

V zimě jste zajímavě doplnili kádr. Jste s tím spokojený?
„Samozřejmě jsme chtěli posílit, i když jsme všichni čekali, že by k tomu mohlo dojít dřív. Mešanovič přišel teprve někdy před týdnem, Hora pár dnů před ním. Jen Helešic je s námi delší dobu. Jsem rád, že všichni přišli. Ještě uvažuju o jednom útočníkovi. Utáhli bychom ho, jaro bude dlouhé. Furt jsem nevzdal boj o Doležala z Karviné, kde moc nehraje.“

Je opravdu reálné, že ho získáte?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud