10. prosince 2008 • 13:57

Slovácko povede Josef Mazura

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem druholigových fotbalistů Slovácka je Josef Mazura, který střídá Ladislava Jurkemika. Toho v pondělí po špatných výsledcích v podzimní části soutěže odvolal nový ředitel klubu Vladimír Krejčí.



Slovácko je v tabulce na 14. místě a jen dva body ho dělí od sestupové příčky. Mazura se dohodl s vedením klubu na ročním kontraktu s následnou opcí.

PŘEČTĚTE SI:

Nový šéf Slovácka odvolal Jurkemika
Jurkemik musí vyhrát

"Prvním úkolem je dostat tým ze sestupového pásma, druhým stabilizace kádru a třetím je postup do nejvyšší soutěže, který ale není v časovém horizontu této sezony. Pochopitelně dojde i ke změnám v hráčském kádru, se kterým se ale musím nejdříve detailně seznámit," řekl ČTK Mazura, který si zatím nevybral asistenta.

Nový kouč už dnes vedl první trénink, fotbalisté Slovácka se budou připravovat před třítýdenní dovolenou ještě do pátku. Ostrá část zimní přípravy začne 5. ledna.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud