6. srpna 2010 • 19:24

Dukla porazila Jihlavu a vede tabulku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

otbalisté Dukly Praha zvítězili v souboji dvou adeptů na postup v předehrávce 2. kola druhé ligy nad Jihlavou 3:1 a ujali se vedení v tabulce. Dvakrát skóroval v dresu vítězů kamerunský útočník Dani Chigou, jenž má po dvou zápasech v nové sezoně na kontě tři góly.



FDukla po vítězství 2:0 v Čáslavi začala dobře i v úvodním domácím utkání. První gól v novém ročníku na Julisce dal ve 23. minutě Chigou, jenž po centru Malého otevřel skóre přesným volejem.

Svěřenci kouče Luboše Kozla měli nadále navrch, ale pětistovku diváků dlouho dalším gólem nepotěšili.Po přestávce se dostali do šancí i hosté, ale Dolejš ani Dort netrefili branku.

V 73. minutě přidala Dukla druhý gól a znovu u toho byl Malý. Z trestného kopu poslal míč na hlavu Pavla Haška, jenž ho usměrnil k tyči. Po standardní situaci pět minut před koncem vykřesala šanci na bodový zisk Jihlava poté, co Šimonek rovněž hlavičkou po rohu snížil.

V nastaveném čase však Chigou po brejku s Nečasem udělal gólmanu Uvarenkovi kličku a překonal ho potřetí.Dukla dnešní výhrou potvrdila úspěšnou bilanci s Jihlavou, s níž neprohrála ani v sedmém vzájemném utkání.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud