Pavel Janega
14. února 2013 • 18:28

Bitva s gigantem je tu! Fanoušci plnili Letnou, překupníci měli hody

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S dvouhodinovým předstihem, se na Letné otevřely brány stadionu, jimiž procházejí tisíce fotbalových nadšenců. Fanoušci, kteří si zakoupili lístek na velkolepý zápas Sparta versus Chelsea a kteří letenský stánek vyprodali!



Atraktivní soupeř, vyprodaný stadion, bezvadná atmosféra. To všechno jsou lákadla pro dnešní duel Evropské ligy, který je ostře sledován již několik dní.

Není divu, že už v 17:00 postávaly před Letnou stovky fanoušků a těšily se, až konečně nakouknou do areálu letenského stadionu. S blížící se hodinou výkopu zápasu se u bran řadilo více a více fanoušků s lístkem v ruce.



Ti vykoupili lístky během jednoho týdne a několika dní. Prodej se protáhl i kvůli tomu, že Sparta při něm upřednostnila majitele permanentek. Jinak by se po vstupenkách zaprášilo mnohem dříve.

VIDEO: Podívejte se, jak fanoušci Sparty plní Letnou

Fanoušci Sparty se na zápas s Chelsea v Evropské lize těšili, jakmile stadion na Letné otevřel své brány, hned spěchali do ochozů
Video se připravuje ...


"Doufám, že fanoušci budou naším dvanáctým hráčem stejně jako na podzim, kdy nám strašně moc pomohli," řekl před utkáním trenér Vítězslav Lavička.

Jednu černou kaňku ale zápas má. Kolem stadionu postávali překupníci snažící se prodat lístky za vyšší cenu. Jeden z nich jich v ruce držel dokonce šest!

Škoda, třeba právě teď sedí u televizních obrazovek zrovna šest fanoušků, kteří chtěli zápas Sparta-Chelsea vidět na vlastní oči...

Na Letnou dorazilo i mnoho fanoušků Chelsea
Na Letnou dorazilo i mnoho fanoušků Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud