Martin Mls
19. února 2021 • 05:00

Kopecký po remíze v Edenu: Zbytečný Vardy. Muž zápasu byl v týmu Slavie

Autor: Martin Mls
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Postup do osmifinále Evropské ligy pro Slavii není sci-fi. Tohle si myslí bývalý trenér Ivan Kopecký, expert iSport.cz a deníku Sport. „Slávisté sice doma nedali gól, ale ani neinkasovali, což je před odvetou hodně důležité,“ říká muž, jenž ve Slavii hrál i trénoval. Pochválil slávistického záložníka Lukáše Provoda a kritizoval slabý výkon Jamieho Vardyho, superstar Leicesteru.



0:0? Vážně? Když si Ivan Kopecký ve čtvrtečním Sportu přečetl redakční tip na výsledek partie Slavie s Leicesterem, kroutil hlavou. „Říkal jsem si: V žádném případě! Vždyť se přece potkají dva ofenzivní týmy. Ale teď vám dávám velkou podtrženou jedničku,“ usmál se někdejší trenér reprezentační jednadvacítky či mistrovských Vítkovic.

Je 0:0 spravedlivý výsledek?
„Naprosto, oba týmy skoro neměly šance. Tím ale neříkám, že to byla nuda. Narazila na sebe dvě rychlostně perfektně připravená mužstva, takový zápas se v české lize nevidí. I s míčem se hrálo v obrovské rychlosti, tohle vás jako diváka obohatí.“

Je pro Slavii vyznamenání, že stíhala tempu Leicesteru?
„Vyznamenání je pro Slavii i to, že soupeř střídal většinu hráčů dřív než ona. Hráči Leicesteru toho mají plné zuby i z Premier League, zápasy jdou rychle po sobě. Slávisté si mohli dovolit střídat až 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud