28. srpna 2009 • 08:20

Matějovský? Hned mu volám, říká Chovanec

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před odvetou s Mariborem se objevily zprávy, že Sparta lanaří reprezentanta Marka Matějovského. „Pokud postoupí do Evropské ligy, jeho příchod bude zrealizován,“ uváděl zdroj. A nemýlil se. Trenér Jozef Chovanec informaci potvrdil.



„Marek je opravdu jeden z hráčů, které máme vytipované,“ řekl těsně po utkání s Mariborem (1:0) Chovanec. „Ještě dneska mu budu telefonovat. Alespoň tak zněla naše dohoda.“

Sparta si brousí zuby na Matějovského »

O čem spolu přesně mluvili? To už Chovanec neprozradil. Každopádně samotný hráč podle informací deniksport.cz má zájem o to, aby tuto sezonu oblékal dres letenského klubu.

V anglickém Readingu totiž nehraje. Na hostování ve Spartě by naopak měl opět možnost porvat se o návrat do reprezentace.

Sparťanský útočník Bony Wilfried se raduje z gólu.
Sparťanský útočník Bony Wilfried se raduje z gólu.

„Osobně mu Spartu doporučuji, přestože má nabídky z Itálie a Německa,“ řekl hráčův agent Pavel Zíka.

Příchod Matějovského by Letenským výrazně pomohl. Ti kvůli zranění Patrika Bergra hledají tvořivého záložníka na střed zálohy, který zdvojí post a vytvoří tandem s Kamilem Vackem.

Wilfriedův večer: Spartu poslal do Evropské ligy! »

„Z naší strany byly určité náznaky, že v případě postupu máme zájem posílit kádr. Věřím, že se nám to povede,“ doplnil ještě Chovanec.

Posilou může být třeba i Roman Hubník, kterého by sparťané rádi vykoupili z FK Moskva. Zatím však není jasné, kolik za něj budou Rusové chtít. Zatím platí, že v zimě ukončí na Letné hostování a vrátí se zpátky na východ.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud