4. dubna 2012 • 12:11

Ibrahimovic se chce přátelit s Mourinhem, reaguje Guardiola

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Naštvání, znechucení, kritika rozhodčích. Frustraci hráčů AC Milán po vyřazení Barcelonou z Ligy mistrů dal nejvíc najevo Zlatan Ibrahimovic. Jeho slova o nadržování Barceloně důrazně odmítl Josep Guardiola. "Byly to jasné penalty," stojí si za verdikty sudích kouč Barcelony.



11. a 41. minuta. Dva momenty ve vápně AC Milán, které hnuli žlučí hráčům italského celku. Po sporných situacích hlavní sudí Bjorn Kuipers nařídil dvě penalty, obě Messi proměnil. Barcelona nakonec vyhrála 3:1 a postoupila do semifinále Ligy mistrů.

"Jsem znechucený. Míč ještě ani nebyl ve hře a on nařídil penaltu. Stále nerozumím tomu, co pískal. Když nařídí penaltu za tohle, měl ji odpískat i v dalších situacích. Bylo to divné a zničilo to zápas," zlobil se Zlatan Ibrahimovic.

"Vypadá to, jako by UEFA chtěla ve finále Ligy mistrů určité dva týmy. Nyní začínám lépe chápat, proč si Mourinho stěžuje pokaždé, když sem přijede. Teď s tím mám vlastní zkušenost. Barcelona je nejlepší tým světa, tohle nemá zapotřebí," pustil si pusu na špacír naštvaný kanonýr AC.

VIDEO: První penalta NA Messiho


Všechna nařčení odmítá kouč Barcelony Josep Guardiola. Je všeobecně známé, že se s Ibrahimovicem v lásce příliš nemají. Kvůli vzájemným sporům musel švédský ostrostřelec Barcelonu v roce 2010 opustit.

"Pan Ibrahimovic se chce přátelit s Mourinhem... Jestliže oba říkají, že Barcelona vyhrává díky rozhodčím, já jim na to odpovím, že budeme hrát semifinále popáté za sebou. To už něco znamená," vrátil ostrá slova Ibrahimovicovi.

VIDEO: Druhá Messiho penalta

42letý trenér podle očekávání s nařízenými penaltami souhlasí. "Viděl jsem opakované záběry obou situací a byly to jasné penalty. Pokud držíte ve vápně hráče za dres, je to penalta. Tohle mě učili, když jsem byl dítě," uvedl Guardiola ke střetu Nesty s Busquetsem, po kterém Barcelona kopala druhou penaltu.

Se svým týmem se nyní Guardiola může chystat na páté semifinále Ligy mistrů v řadě, soupeřem Barcelony bude lepší z týmu Chelsea - Benfica Lisabon.

Dvě penalty, poločas 2:1. Lionel Messi proměnil oba pokutové kopy Barcelony
Dvě penalty, poločas 2:1. Lionel Messi proměnil oba pokutové kopy Barcelony

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud