30. července 2015 • 04:20

United už vzali peníze za lístky na zápas, který může hrát i Sparta

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může proti nim stát Sparta, ale také nemusí… Každopádně drtivá většina vstupenek na první domácí zápas Manchesteru United v Lize mistrů je již prodaná. V Anglii opět vzbudila pozornost strategie velkoklubu, který držitelům permanentek automaticky stáhl peníze z účtů za vstupenky, aniž by znali jméno soupeře i přesný termín utkání.



Až za týden se Manchester United dozví, kdo bude v play off Ligy mistrů prvním vyzyvatelem giganta po roční pauze na evropské scéně. Pokud se podaří Spartě postoupit přes CSKA Moskva (první zápas 2:2), ocitne se v osudí, ve kterém jí kromě „Rudých ďáblů“ bude hrozit také Valencia, Leverkusen, Sporting Lisabon a Lazio Řím.

Vstupenky na play off Ligy mistrů na Old Trafford

Hrát se bude buď 18., 19., 25., nebo 26. srpna

Vstupenky stojí 41 až 53 liber

Na oficiálních stránkách klubu jsou k dispozici vstupenky už pouze na horní tribuny

Hostující tým má zajištěnou kvótu pro své příznivce

Každopádně United už prodali vstupenky držitelům permanentek na Premier League, kteří za ně platí 383 až 950 liber (14 700 až 36 500 korun) a nemuseli se jich ani ptát. V Česku by podobný přístup vzbudil poprask, v Anglii však každý fanoušek s takovým postupem v předstihu souhlasí.

Může dopředu pouze odmítnout vstupenky na nejméně prestižní Ligový pohár (Capital One Cup), tím se ovšem později připraví o možnost získat vstupenky na venkovní zápasy, případně pohárová semifinále a finále, které se hraje na neutrální půdě.

Příznivci týmu kolem hvězdného útočníka Wayna Rooneyho musí takovou praxi akceptovat, ale to neznamená, že kvůli ní neskřípou zuby. „Skutečná radost z toho, že United strhli peníze za zápas, u kterého neznáme soupeře ani termín,“ povzdechl si na Twitteru redaktor fanouškovského časopisu Red News Barney.

Je tak možné, že pokud Sparta přijede v srpnu na Old Trafford, bude na slavném stadionu vyprodáno, avšak řada sedaček zůstane prázdných. Tak jako se to stávalo v uplynulých několika sezonách při prvních zápasech v Anglickém poháru (FA Cup) právě kvůli tomuto pravidlu.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud