29. července 2015 • 14:21

United vytočilo chování Ramose. Podvedl nás, píší o hvězdě v Anglii

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesně by zapadl do týmové skládanky. Stoper Sergio Ramos je tím mužem, kterého Manchester United v sestavě potřebuje. Velká hra o 29letého kapitána Realu Madrid ale nejspíš krachne. Podle zdrojů britského Daily Star se anglický klub cítí podveden, že Ramos ho celou dobu vodil za nos.



Vedení United začalo věřit tomu, že Ramos je po příchodu nového kouče Beníteze a celkové situaci v Realu ochotný změnit dres. První nabídku na 28 milionů liber (1,1 miliardy korun) madridští činovníci s úsměvem odfoukli ze stolu.

Druhá strana se ale nevzdávala, byla připravená ještě přihodit. Jenže další debaty jsou podle všeho zbytečné. Místo toho ze Španělska prosakují informace, že Ramos otočil a chystá se v Realu podepsat novou, vylepšenou smlouvu.

"Klub (Manchester) skutečně věřil, že Ramos chce odejít z Realu a přestoupit. Byl vyzván k tomu, aby to řekl veřejně, pomohl by tak urychlit celý transfer," cituje britský Daily Star svůj zdroj z United. "Jenže teď se zdá, že si Ramos celou dobu s klubem jen hrál," dodává.

Podle Daily Star šlo Ramosovi jen o to, aby dostal Real pod tlak a dočkal se vylepšení smlouvy, která mu vyprší v červnu 2017. "Přesně tohle chtěl a vypadá, že se mu to skutečně podaří. Takhle se ale nechová hráč jeho postavení. United tímhle podvedl," říká naštvaný zdroj z Old Trafford.

Článek vedoucího sportovní rubriky Daily Star Jeremyho Crosse ale rozporují informace ze Španělska. "Sergio Ramos a jeho bratr René, který je zároveň jeho manažerem, si s United nehrají," tvrdí jednoznačně španělský fotbalový expert Graham Hunter pro server TalkSport.

"Ramosovi se možná nelíbí, jak s ním v Realu zachází. Ale není to tak, že by Ramos United zneužil k tomu, aby získal víc peněz. Kdyby chtěl, požádá klub o přestup přímo a odchod si vynutí jiným způsobem tak, aby si mohl vyzkoušet anglický fotbal," dodává Hunter.

Louis van Gaal se nyní zaměří na jiného obránce. Vyhlédléhlo má Argentince Nicolase Otamendiho, sedmadvacetiletého stopera působícího ve Valencii. United totiž zkušeného kvalitního zadáka nutně potřebují.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud