22. června 2009 • 12:56

Potvrzeno: Sparta získala Kaloudu

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalovou Spartu posílí Luboš Kalouda. Talentovaný záložník přichází na roční hostování z CSKA Moskva. Český vicemistr to oznámil v tiskové zprávě.



„Na všem jsme již domluveni, dolaďujeme poslední detaily. Luboš se připojil k mužstvu na soustředění ve Františkových Lázních," uvedl personální ředitel klubu pro sportovní oblast Jakub Otava.

Kalouda, který letos odehrál za CSKA Moskva ve třech utkáních dvacet pět minut, by mohl vyřešit problém Sparty na levé straně zálohy, navíc exbrněnský hráč je schopný nastoupit i na jiných místech středové řady.

„Jsem rád, že to vyšlo, těším se na rok ve Spartě. Pár kluků v týmu znám, na pokoji tady ve Františkových Lázních jsem s Martinem Kunclem, se kterým jsem hrál ještě v Brně," sdělil své první dojmy vicemistr světa hráčů do dvaceti let.

Kalouda je zatím čtvrtou posilou Sparty - před ním přišli rakouský obránce Niklas Hoheneder a Martin Kuncl, na Letné by se měl objevit i střelec osmnácti druholigových branek Martin Jirouš.

Sparťanský kádr naopak opustil Marek Kulič, který se vrátil do Mladé Boleslavi, a Miroslav Matušovič. Ten se přesouvá na Kypr do Apollonu Limassol.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud