15. července 2009 • 13:19

Další posila Slavie: Chorvat Ivanovič

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Fotbalisty pražské Slavie posílil další hráč. Na testech padl do oka trenéru Karlu Jarolímovi teprve osmnáctiletý chorvatský záložník Mato Ivanovič, který se upsal „sešívaným“ na pět let.



Chvíle odpočinku na soustředění v Seefeldu
Chvíle odpočinku na soustředění v Seefeldu


Podle generálního ředitele Slavie Petra Doležela bude osmnáctiletý Ivanovič potřebovat zhruba půl roku na aklimatizaci. „Počítáme s ním zejména do budoucna,“ potvrdil na oficiálních stránkách klubu.

„Jde však o ofenzivního středního záložníka, který od patnácti let hraje v chorvatských mládežnických reprezentacích. Objevili jsme ho opět díky kontaktům trenéra Karla Jarolíma,“ dodal Doležal.

Své nové angažmá si pochvaluje i Mato Ivanovič, který odcestoval s týmem na soustředění do Seefeldu. „Je to krok vpřed. Jsou tu dobří fotbalisté a profesionální podmínky. Udělám všechno pro to, abych se dál zlepšoval a prosadil,“ řekl.

Mato Ivanovič
Narozen: 4. února 1991 v Brčku (Bosna)
Kluby: 1995-98: SV Gartenstadt (Německo), 1999-02 Sloga Tolisa (Bosna a Hercegovina), 2002-04 HNK Orašje (Bosna a Hercegovina), 2005-09 Cibalia Vinkovci (Chorvatsko), 2009- ? Slavia Praha

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud