24. listopadu 2010 • 04:00

Belaid odmítl Boleslav a platil 50 000 korun

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tijani Belaid neunesl, že byl proti Ostravě vystřídaný a dal to najevo. Kvůli tomu jej slávistický trenér Michal Petrouš nenominoval k následnému utkání v Mladé Boleslavi. Tuniského záložníka brzký odchod z trávníku hodně naštval. Navíc prohlásil, že za to, že odmítl z klubu odejít, dostal před rokem 50 000 korun pokuty!



Za to, že Belaid nepřišel na schůzku se Zdeňkem Kudelou, tehdejším sportovním ředitelem Boleslavi, ho Slavia před rokem potrestala.

"Je to bláznivé! Říkal jsem Doležalovi (tehdejší generální ředitel Slavie), že mi nemůže dát pokutu za to, že nepodepíšu smlouvu s jiným klubem,“ prohlásil Belaid v rozhovoru pro deník Sport.

Pokuta ho nemine ani v nejbližších dnech. Tentokrát kvůli hádce s trenérem Petroušem, který ho vystřídal v závěru utkání s Ostravou. "Nic tak hrozného se mezi mnou a koučem nestalo," zlehčuje konflikt  se slávistickým koučem.

Přesto přiznává, že s trestem počítá i tentokrát. "Asi mi dají pokutu. Ano, udělal jsem chybu. Fotbalisté na celém světě dělají takové chyby. Dlouho jsem nehrál, tak chci hrát pořád. Tohle je přece normální, ne?" brání se.



Rozhovor s Tijani Belaidem čtěte v dnešním Sportu




<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> „Nic tak hrozného se mezi mnou a koučem nestalo,“
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud