25. ledna 2013 • 12:44

Lafata se jako kapitán poprvé trefil, Sparta přejela Ružomberok 4:0

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

DRUHÝ ZÁPAS ONLINE | Největší zimní posilu fotbalové Sparty Davida Lafatu čeká pořádný příspěvek do klubové kasy. V dopoledním pátečním přátelském zápase proti Ružomberoku totiž oblékl kapitánskou pásku a poprvé v novém dresu skóroval. Svou hlavičkou po centru Kadlece pečetil jasnou výhru Letenských 4:0, před tím se v prvním poločase trefili Hušbauer, Přikryl a právě Kadlec, kterému naopak gól chytře připravil exjablonecký šutér Lafata.



Sparta na svého slovenského soupeře na Strahově pořádně vlétla a za dvacet minut bylo hotovo - po gólech Josefa Hušbauera, Tomáše Přikryla a Václava Kadlece vedla už 3:0.

Při prvním gólu se dobře ukázal i testovaný bek Borovskij, který si výborně naběhl a naservíroval míč Hušbauerovi na hranici vápna.

Aktivitu Sparty pak v sychravém zimním počasí podtrhl v 55. minutě Lafata, který hlavou jistě zakončil povedenou kombinaci po ose Hušbauer - Kadlec.

Duel jsme sledovali v podrobné ONLINE reportáži i prostřednictvím tweetů redaktorů Sportu a iSportu. Ve 13:30 začne na Strahově i druhý páteční duel.

Přípravný fotbalový zápas:
Sparta Praha - Ružomberok 4:0 (3:0)
Branky: 6. Hušbauer, 13. Přikryl, 19. Kadlec, 55. Lafata.
Sestava Sparty: Vaclík - Borovskij, Zápotočný, Holek, Hybš - Kadlec, Matějovský, Hušbauer, Vácha, Přikryl - Lafata. Trenér: Lavička.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud