27. května 2014 • 09:21

VIDEO: Ničitel Lukaku! V přípravě na MS nastřílel za Belgii hattrick

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Romelu Lukaku je před mistrovstvím světa ve formě! Útočník Chelsea, jenž v uplynulé sezoně hostoval v Evertonu, vstřelil tři góly v přípravném utkání a pomohl belgické reprezentaci k vysoké výhře 5:1 nad Lucemburskem.



Lukaku byl přitom na hřišti jen 61 minut, než ho vystřídal Origi. Za tu dobu stihl zaznamenat hattrick a opravdu úchvatná byla jeho třetí branka, před kterou si z obránců soupeře udělal kužely. „Podali jsme dobrý výkon. Dělá mi radost, že jsme hráli jako tým,“ pochvaloval si Lukaku, který je při zranění Christiana Bentekeho jasnou jedničkou v útoku Belgie.

Ta v přípravném utkání s Lucemburskem provedla celkem sedm změn, takže se na hřiště dostal i talentovaný mladík Manchesteru United Adnan Januzaj, jenž při svém vůbec prvním startu v reprezentaci odehrál celý druhý poločas. Zbylé branky vstřelili Nacer Chadli (Tottenham) a Kevin De Bruyne (Brémy).

SPECIÁLNÍ PŘÍLOHA MS VE FOTBALE: isport.cz/msfotbal >>

VIDEO: Podívejte se na góly Belgičana Lukaka

Los mistrovství světa poslal Belgičany do skupiny H, kde se střetnou s Alžírskem (17. června), Ruskem (22. června) a Jižní Koreou (26. června). A přestože si velký turnaj zahrají poprvé od roku 2002, jsou považováni za černého koně šampionátu.

Už v kvalifikaci vyhráli osm utkání a dvakrát remizovali z celkových deseti zápasů (skóre 18:4). Navíc disponují nesmírně silným kádrem, vedle Lukaka můžeme zmínit např. Edena Hazarda, Marouaneho Fellainiho, Axela Witsela, Vincenta Kompanyho či Thibauta Courtoise, který ale včera nechytal kvůli menší zdravotním potížím z finále Ligy mistrů.

Sestava Belgie proti Lucembursku: Bossut - Alderweireld (46. Vanden Borre), Kompany (46. Van Buyten), Vermaelen, Vertonghen (77. Lombaerts) - Fellaini, Witsel (46. Defour) - De Bruyne, Hazard (46. Chadli), Mirallas (46. Januzaj) - Lukaku (61. Origi).

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud