13. června 2014 • 14:51

Z japonského sudího na MS je terč vtipů: Jsi Brazilec? Zaplatili ti?

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani Neymar, ani Messi, ani Ronaldo. Nejvíc se po prvním dnu na mistrovství světa ve fotbale mluví o japonském rozhodčí Juiči Nišimurovi. Na dvaačtyřicetiletého arbitra se valí kritika – vše kvůli penaltě, kterou nařídil proti Chorvatsku po nasimulovaném pádu Brazilce Freda.



Domácí po ní ve druhé půli zaznamenali vítěznou trefu v úvodním utkání šampionátu. Nejlepší asijský sudí za rok 2012 se rázem stal na internetu terčem posměšků.

Fanoušci se skutečně vyřádili. Nišimuru oblékli několikrát do brazilského dresu, nechali ho koupat ve vaně plné peněz, či nebo jeho obličej umístili na obří sochu Ježíše v Rio de Janeiru. Prohlédněte si v GALERII, co všechno si na rozhodčího vymysleli.

Sudí Nišimura hrál v brazilském dresu, Brazilec Marcelo jako autor vlastního gólu zase za Chorvatsko.
Sudí Nišimura hrál v brazilském dresu, Brazilec Marcelo jako autor vlastního gólu zase za Chorvatsko.

Krátké animované video zachycuje klíčový moment utkání. Brazilci si na něm za vyrovnaného stavu stěžují. "Hrajeme 1:1. Co budeme dělat?!" ptá se David Luiz svých spoluhráčů Neymara a Freda. Záhy přichází rozhodčí Nišimura, zvedá si rozhodcovský trikot, pod kterým má schovaný brazilský dres. "Mohu vám pomoci?" ptá se domácích hráčů...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud