16. června 2014 • 17:23

Nudný robot Neville. Na komentátora BBC přišlo 445 stížností

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl být oživením, novou komentátorskou hvězdou mistrovství světa. Debut bývalého obránce Manchesteru United Phila Nevilla v roli spolukomentátora BBC při zápase Anglie s Itálií ale skončil velkým fiaskem. Na anglického internacionála přišlo 445 oficiálních stížností, vlna kritiky zaplavila i sociální sítě.



Televizní debut se Philu Nevillovi skutečně nepovedl. Diváci ho kritizovali za velmi nudný, monotónní projev. Mnohým prý připomínal robota. Počet oficiálních stížností diváků patří mezi nejvyšší číslo v historii sportovních přenosů BBC.

Do bývalého hráče Manchesteru United či Evertonu se ale pustili nejen fanoušci také na sociálních sítí. Přisadil si dokonce i brankář Norwiche John Ruddy, který vypadl z nominace Anglie až na poslední chvíli.

„Buď je špatná hlasitost, nebo je Neville během komentování pod peřinou,“ napsal Ruddy na twitter. Narážel na to, že Nevillovi nebylo dobře rozumět. I to bylo součástí mnoha stížností.

Sám Neville bral kritiku s rezervou. „Jsem rád, že jsem pomohl lidem usnout,“ snažil se situaci odhlehčit. „Nečekal jsem, že to bude tak těžké. Kritika mě ale posouvá, děkuji za všechny reakce. Příště budu lepší,“ dodal již vážně.

Za televizního nováčka se postavila také stanice BBC. „Phil Neville je respektovaným mužem a důležitou součástí našeho týmu. Nadále bude mít klíčovou roli a bude působit jako expert i komentátor,“ znělo oficiální vyjádření.

Po bratru Gary Nevillovi, který jako asistent anglické reprezentace zase omylem vyzradil některé taktické plány svého týmu, se tak ostudy dočkal i Phil. Nejen hráči Anglie se do příštího zápasu musí zlepšit.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud