30. června 2016 • 16:43

Ronaldo před bitvou na EURO? Ukázal stehna a vysvětlil, proč neslavil postup

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Portugalska včetně své největší hvězdy na EURO příliš nezáří, přesto se Cristiano Ronaldo a jeho spoluhráči chystají na čtvrtfinálovou bitvu s Polskem. Kapitán týmu a hvězda Realu Madrid v přípravě na důležité utkání nezahálela. CR7 stihl utišit svého spoluhráče z klubu, pochlubit se svými svaly i správně relaxovat.



Spoléhá na něj celé Portugalsko. Cristiano Ronaldo si na šampionátu zatím připsal „jen“ dvě branky do sítě Maďarska, kterými ale zajistil krkolomný postup ze skupiny. „Zatím není moc vidět, přesto je pro Portugalsko platný. Je u každé klíčové akce,“ tvrdí trenér Vlašimi Martin Hašek.

Ani v osmifinále nebyl proti Chorvatsku nebyl příliš vidět, i když nakonec mohl slavit postup. Jenže Ronaldo se po závěrečném hvizdu neradoval. Fanoušky okamžitě zajímal důvod. Ten Portugalec později vysvětlil.

„Proč jsem neslavil postup přes Chorvatsko? Samozřejmě jsem byl šťastný, ale viděl jsem, že můj bratr z Realu Luka Modrič brečí. Musel jsem ho utěšit,“ uvedl snajpr situaci na pravou míru.

Hvězdný útočník je znám svou zarputilostí. Když se nedaří, pracuje na sobě o to víc. Proto se po osmifinále zavřel do posilovny, kterou zkrátka miluje. Samozřejmě se pochlubil fotkou, kde Portugalcovy svaly praskají ve švech. „Bez práce nejsou koláče,“ napsal k fotce, na které zaujmou hlavně jeho vypracovaná sethna.

No pain no gain👍🏻💪🏽👍

Fotka zveřejněná uživatelem Cristiano Ronaldo (@cristiano),Čen 27, 2016 v 12:01 PDT

Ronaldo relaxoval s novými hodinkami

Portugalský tým se zdá být před důležitým zápasem dobře naladěn. Postup přes silné Chorvaty nechal zapomenout na bídu ve skupině, kde s outsidery získali tři body za tři remízy. "Pro mě je to jeden z nejlepších momentů v reprezentaci. Je tu skvělá parta, rostou mladí hráči a všichni táhneme za jeden provaz," prozradil Ronaldův spoluhráč Nani.

Samotný Ronaldo si další působení na jeho čtvrtém EURO užívá. Po příletu do Marseille, kde se dnes odehraje čtvrtfinálová bitva, na předzápasovém tréninku předvedl několik parádiček s míčem a na sociálních sítí si vystavil své nové hodinky v hodnotě okolo 150 000 korun. „Čas na relax,“ dodal na svém twitterovém účtu. 

Odpočinutý Ronaldo v plné síle by mohl být klíčem pro postup Portugalska. Ve čtvrtfinále se tým trenéra Santose střetne s Polskem. „Vidím to 50 na 50,“ hodnotí šance kouč Portugalců. Utkání můžete sledovat ONLINE od 21:00 ZDE.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud