9. října 2014 • 10:16

Čech si dopisoval s Turky: Hecoval je, vysmál se vulgárním urážkám

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář české reprezentace Petr Čech před kvalifikačním zápasem v Turecku potvrdil, jak moc si v poslední době oblíbil sociální sítě. Také znovu ukázal svůj smysl pro humor. Během pobytu v Istanbulu, kde Češi odehrají zítra duel kvalifikace o EURO 2016, si psal i s místními příznivci. "Je tu vždy elektrizující atmosféra,“ pochválil domácí fanoušky.



Petr Čech začal dlouhou konverzaci zprávou o tom, že je již s týmem v Turecku. „Zdravím vás z Istanbulu, z asijské části. Budeme zde hrát evropskou kvalifikaci,“ napsal svým fanouškům na Twitteru, kde jich má kolem 940 tisíc.

Reakce na sebe pochopitelně nenechaly čekat. Hlavně turečtí fanoušci se pustili s českým gólmanem do konverzace. A není divu, že mu především připomínali vzájemný zápas na EURO 2008, kde jim právě Čech chybou daroval postup do čtvrtfinále na úkor českého týmu.

Vyrovnání tehdy po zmiňované hrubce Čecha zařídil útočník Nihat Kahveci. „Pro všechny turecké fanoušky: Nihat byl skvělý hráč. Ale zapomeňte na rok 2008, já nežiju v minulosti. Já žiju přítomností,“ odpověděl rázně brankář Chelsea.

A český gólman se nenechal vyvést z míry ani urážkami od několika jedinců. Jednoho z nich dokonale ztrapnil. Čechova vtipná odpověď se poté šířila mezi ostatními fanoušky rychlostí blesku.

„Hnusná pí*a,“ napsal jeden z rádoby vtipných uživatelů. „Ahoj, rád tě poznávám, jsem Petr Čech,“ zchladil ho rychle český gólman.

Kdo by si řekl, že už toho musel mít Petr Čech tak akorát, mýlil se. Českou hvězdu prostě sociální sítě a konkrétně twitter poslední dobou hodně baví. Pro turecké fanoušky měl ještě jednu výzvu.

„Miluju to tady, atmosféra je vždy elektrizující a hlasitá. Doufám, že mě nezklamete...“ dal domácím příznivcům jasně najevo, co od nich očekává.

Protože je Čech správný profesionál a nic se nesmí přehánět, i přes četné otázky a prosby fanoušků už se musel rozloučit. „Dobrou noc,“ popřál všem na závěr český gólman.

Výzva pro fotbalisty. Co si myslí o Turecku a Kazachstánu?
Video se připravuje ...

Čech převzal Zlatý míč ČR. Chtěl by ho i podesáté
Video se připravuje ...

Vácha je na Turecko připraven. Nerad létám, přiznal záložník
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud