28. března 2017 • 16:36

Přisprostlá superhvězda? Messi dostal za urážky sudího stop na 4 zápasy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezinárodní fotbalová federace FIFA potrestala kapitána argentinské reprezentace Lionela Messiho. Hvězdný útočník Barcelony podle televizních záběrů ve čtvrtečním kvalifikačním duelu proti Chile, které rozhodl proměněnou penaltou, urážel rozhodčího.



Messi dostal od FIFA peněžitý trest 10 tisíc franků (zhruba 250 000 korun) a vynechá příští čtyři kvalifikační zápasy argentinského národního týmu.

Incident se neobjevil v zápisu o utkání, které Argentinci v Buenos Aires vyhráli 1:0, v pondělí byl ale přidán. Messiho v závěru naštvala signalizace asistenta rozhodčího, jenž upozornil na jeho faul. Devětadvacetiletý kanonýr rozhodil rukama a na muže s praporkem křičel. Po zápasu mu odmítl podat ruku.

"Běž do p***le, ty matčina p**o," mělo vyjít z úst kapitána Argentiny. Asistent sudího Marcelo Van Gasse ale řekl, že Messiho jen slyšel křičet a nadávkám nerozuměl. 

Argentina, které v tabulce jihoamerické kvalifikační skupiny patří třetí místo, dnes hraje další zápas s Bolívií. "Očekáváme, že Messi bude hrát," odmítl původně možnost trestu pro hvězdného fotbalistu Armando Perez, viceprezident argentinské fotbalové asociace.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud