19. června 2011 • 18:06

ME "21" ONLINE: Ukrajina - Španělsko 0:3

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na mistrovství Evropy fotbalistů do jednadvaceti let v Dánsku vrcholí boj o postup do semifinále. Ve skupině B, ve které hrají i čeští fotbalisté, se ještě před tím utkají Španělé s Ukrajinou. Pokud si chtějí Ukrajinci udržet naději na postup, musí tým z Pyrenejského poloostrova bezpodmínečně porazit. Zápas začíná stejně jako Česko - Anglie ve 20:45.



Španělé mají nejlepší výchozí pozici ve skupině. K jistému postupu jim stačí bod, za určitých okolností si mohou dovolit i prohrát. Tým z Pyrenejského poloostrova si zatím ve skupině smrti počíná velmi dobře.

Angličany v prvním zápase přehrál, přesto bral jen bod. Proti Česku pak jasně dominoval a připsal si zasloužené tři body.

Ukrajinci zatím trochu pokulhávají za svojí pověstí. Na svém kontě mají po dvou zápasech pouhý bod za bezbrankovou remízu s Anglií.

Vše však můžou napravit utkání se Španělskem, které musí Ukrajinci bezpodmínečně vyhrát, pokud chtějí postoupit do semifinále.

1. Španělsko 4 body skóre 3:1
2. Česko 3 body skóre 2:3
3. Anglie 2 body skóre 1:1
4. Ukrajina 1 bod skóre 1:2
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud