2. září 2009 • 18:51

Přál bych si být o dvacet let mladší, sní Maradona

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinská fotbalová legenda a nynější trenér národního týmu Diego Maradona by prý dal cokoli za to, aby byl o dvacet let mladší a mohl nastoupit v sobotním kvalifikačním utkání proti Brazílii.



Před zápasem s velkým rivalem trápí Argentince řada zranění. Zdravotní potíže mají útočníci Diego Milito a Lisandro López, obránce Nicolas Burdisso a záložníci Juan Sebastián Verón, Jonas Gutiérrez a Sebastián Battaglia.

"Je to hrůza! Kdykoli mi volá (týmový lékař) Donato Villani, tak se modlím. Tenhle se zranil, tamten si natáhl sval...," láteřil Maradona. Osmačtyřicetiletý mistr světa z roku 1986 kvůli rozsáhlé marodce povolal dodatečně trio třicátníků Rodrigo Brana, Rolando Schiavi a Martin Palermo.

První dva jsou v reprezentaci nováčky a Palermo dostal pozvánku po devíti letech."Když jsem se sešel s hráči, říkal jsem jim, že bych dal všechno za to, kdybych teď mohl být o dvacet let mladší a mohl hrát sám," řekl Maradona rozhlasové stanici Radio Del Plata.

"Ale přes všechny ty problémy se musíme přenést. Ti, co nemohou hrát, si počkají na další zápas, a ti ostatní se musejí na hřišti předvést," uvedl bývalý slavný hráč.Argentina je zatím v desetičlenné jihoamerické kvalifikaci na čtvrtém místě, které jako poslední zaručuje přímý postup, o dva body před pátým Ekvádorem. Brazílie je v čele tabulky s náskokem pěti bodů na svého sobotního soupeře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud