16. června 2010 • 05:00

Beckham a česká známka září v Hvězdných válkách

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co mají společného David Beckham, Franz Beckenbauer, rapper Snoop Dogg, Noel Gallagher z kapely Oasis, Han Solo z filmové série Hvězdné války a jedna zvětšená československá poštovní známka? Všichni se objevili v nové reklamě, která byla natočena k mistrovství světa v JAR.



Každý fanoušek Hvězdných válek zbystří. Nejnovější reklama firmy Adidas k fotbalovému mistrovství světa je inspirována známou barovou scénou z této filmové série, ve které se to po celé hospodě hemží podivnými stvořeními ze všech koutů vesmíru.

Zvláštní tvorové v reklamě zůstali, podívat se do téhle knajpy na fotbal ale přišlo i mnoho tváří, které zaručeně poznáte. A nejde jen o mladého Harrisona Forda v roli sympatického dobrodruha Hana Sola, jehož tady tvůrci nechali jako připomínku původního díla.

Podívejte se na zkrácenou verzi reklamy (s titulky):

Reklama s Davidem Beckhamem a československou známkou
Video se připravuje ...

V roli vesmírného tuláka se zjeví anglický fotbalista David Beckham, jehož chce někdejší záporák z Hvězdných válek zvaný Jabba Hut nalákat do svého týmu. Beckhamovi se nechce, Jabbův nohsled proto Angličana ohrožuje pistolí.

V tu chvíli na scénu vstoupí Noel Gallagher a fotbalovou ikonu zachrání. Zpovzdálí to za stolem nenápadně sleduje jeden z nejlepších fotbalistů historie Franz Beckenbauer, okolo stojí i rapper Snoop Dogg s typickým světelným mečem, nebo muzikanti z Daft Punk.

„Natáčení bylo prostě pecka,“ vyprávěl Snoop Dogg. „Slíbil jsem Davidovi, že ho naučím rapovat. Žeru ho, je jak můj brácha.“

České fanoušky ale v reklamě možná ze všeho nejvíc zaujme obrázek, který ve zbytku světa přejdou bez povšimnutí. Ve chvíli, kdy je Beckham podivnou kreaturou přemlouván k bizarnímu angažmá, je v záběru hned vedle fotbalisty obrovská poštovní známka.

Co je na ní? Nápis Československo, IX. Majstrovstvá světa vo futbale a cena 1 Kčs. Proč si tvůrci reklamy vybrali zrovna tuhle československou známku, není známé. Vypadá to ale náramně.

Podívejte se na celou reklamu s Davidem Beckhamem a českou známkou:

Beckham v reklamě - Hvězdné války, celá verze
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud