18. června 2010 • 04:59

Anglické hvězdy: Trenére, pusť nás za holkama!

Autor: top
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snídaně, trénink, oběd, postel, večeře, postel. Takhle suše popsal kanonýr Wayne Rooney průběh běžného dne na mistrovství světa. Anglické hvězdy, které po remíze 1:1 s USA čeká dnes večer druhý duel skupiny C proti Alžírsku (20:30), už jsou ze stereotypu na šampionátu unaveny, a proto zatlačily na trenéra Fabia Capella, aby jim konečně dovolil setkat se s manželkami a přítelkyněmi.



Blesk.cz

Italský boss před turnajem zakázal svým hráčům styk s drahými polovičkami až do konce první části mistrovství světa, tedy do příští středy. Angličané jsou přitom na hotelu zavřeni už 14 dnů a nudí se.

Kromě golfu, který je prý už nebaví, a fi lmů na DVD je jejich jedinou zábavou kulečník a šipky. Na posledním mistrovství světa měli hráči k dispozici hernu s videohrami a nejrůznějšími simulátory.

Kouč Capello ale pro letošek populární videohry zakázal. A hráči nevědí, jak s hromadou volného času naložit. „Když nemůžeme pařit hry, pusť nás za ženskejma,“ žádali prý proto ve středu svého trenéra. Vyslyší jejich přání?

Wayne Rooney se zatím na MS netrefil.
Wayne Rooney se zatím na MS netrefil.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud