19. června 2010 • 14:30

Zklamaný Rooney vynadal pískajícím fanouškům

Autor: tbl, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Byl třešničkou na dortu anglické zoufalosti. V utkání proti Alžírsku nepředvedl Wayne Rooney vůbec nic, z elitního světového útočníka je na mistrovství světa zatím pouhý stín. I přesto si po utkání dovolil před kamerami vynadat nespokojeným fanouškům.



"Je to báječné, slyšet vlastní příznivce pískat. To jsou opravdu věrní fanoušci," pronesl Rooney sarkasticky při odchodu ze hřiště.

Naštvaný Wayne Rooney odchází z trávníku po remíze s Alžírskem
Video se připravuje ...


Angličtí fanoušci, kteří za výlet do Jižní Afriky zaplatili tisíce liber, se teď právem zlobí. "Po tom, co předvedl na hřišti, vůbec nemá právo být na nás naštvaný," konstatoval pro britský The Sun například dvaapadesátiletý mechanik Ian Adam, jenž na mistrovství cestoval až z Norwiche. Rooney se nakonec za své výroky v sobotu večer omluvil.

Servítky si však nebrala ani britská média. "Bezzubí tři lvi dokulhali k nudné remíze...a teď stojí na pokraji předčasného konce," píše Daily Mail. "Bojte se. Hodně se bojte," vzkazuje zase fotbalistům autor článku v The Times.

Remíza v zápase proti Alžírsku Anglii výrazně zkomplikovala cestu za postupem. K jistotě osmifinále teď potřebují porazit zatím solidně hrající Slovince.

Pro Rooneyho bude toto utkání nejspíš poslední příležitostí k tomu, aby se konečně probral. Ve dvou dosavadních utkáních se zatím střelecky neprosadil a předvedenou hrou se řadí mezi největší zklamání šampionátu. Jisté je, že příště bude tlak na jeho výkon enormní. Dokáže se s ním vyrovnat?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud