22. června 2010 • 23:37

Maradona: Kritici by se měli hráčům omluvit

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez problémů a s plným bodovým ziskem prošli argentinští fotbalisté do osmifinále světového šampionátu a trenér Diego Maradona už si žádá satisfakci. Po dnešní výhře 2:0 nad Řeckem připomněl, že po protrápené kvalifikaci se před šampionátem na jeho tým snášelo hodně kritiky.



"Pomalu by se kritici měli hráčům omluvit. Tým pracuje na výbornou," prohlásil Maradona. "Jdeme krok za krokem a myslím, že jsme na správné cestě," uvedl střelec druhého argentinského gólu Martin Palermo.Řekové se s turnajem loučí.

"Jsme zklamáni. Věděli jsme, že dnes hrajeme proti velice kvalitnímu soupeř. Snažili jsme se hrát ze zajištěné obrany a chodit do rychlých protiútoků, ale moc se nám to nedařilo," řekl německý kouč Otto Rehhagel, který s největší pravděpodobností na lavičce Řecka skončí.



"Moje budoucnost je moje soukromá věc a přiznám se, že v této fázi nevím, co bude dále," uvedl.Řecký gólman Alexandros Tzorvas prohlásil, že Argentinci mohou vyhrát celé mistrovství světa. "Do zápasu jsme dali všechno, ale proti kvalitě, které jsme čelili, jsme víc udělat nemohli," přiznal Tzorvas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud