10. července 2010 • 22:08

Zoufalý Fabregas prosí: Nechte mě hrát finále!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský záložník Cesc Fábregas si zahrál na novináře jako autor sloupku v britskému deníku The Sun. Ve svém příspěvku napsal, že "zoufale doufá", že dostane šanci nastoupit ve finále fotbalového mistrovství světa. Kapitán Arsenalu totiž doposud k postupu Španělska přispíval výhradně z pozice střídajícího hráče.



"Zoufale doufám, že si zahraji alespoň část zítřejšího zápasu. Který hráč by nedoufal? Vždyť je to to, o čem sníme od prvního kopnutí do balonu," uvedl Fábregas.



"Jestli budu mít to štěstí a budu v základní jedenáctce, dám do toho všechno. Jestli budu na lavičce, tak ať, ale modlím se, abych si v tomto neuvěřitelném zápase zahrál aspoň chvilku," doplnil.

Odchovance Barcelony trápila před šampionátem i během něj zranění. Trenér Vicente del Bosque ale v základní sestavě upřednostňoval Xabiho Alonsa a Sergia Busquetse, i když byl třiadvacetiletý záložník stoprocentně připravený.

Španěl David Villa (vlevo) se spolu se Cescem Fabregasem raduje z rozhodujícího gólu do sítě Paraguaye Španěl David Villa (vlevo) se spolu se Cescem Fabregasem raduje z rozhodujícího gólu do sítě ParaguayeFoto Reuters


"Nemůžu popřít, že mě bolí, že jsem dosud nikdy nebyl v základní sestavě. Ale když jsem sledoval naše výtečné záložníky, uvědomil jsem si, že je čest být vůbec součástí tohoto úžasného španělského týmu. Je důležité, že Španělsko vítězí, a ne jestli Fábregas hraje od začátku," napsal.

"Jsem pyšný, že jsme se dostali do finále, ale nic to neznamená, když v něm nevyhrajeme. Zítřka se nemůžu dočkat," zakončil Fábregas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud