13. července 2010 • 14:12

Vízek se směje Šmicrovi: Porazila tě Bočanová

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako jediný ze sedmi známých tváří uhodl finálovou dvojici Nizozemsko – Španělsko. Díky přesným tipům získal nejvíce bodů a nechal tak za sebou třeba Vladimíra Šmicra, Patrika Eliáše či Mahulenu Bočanovou. Internacionál Ladislav Vízek byl v Tipovačce celebrit nejlepší.



„Ještě že to takhle dopadlo. Jen si představte, že by mě přeskočil František Ringo Čech. To by byla ostuda,“ směje se Ladislav Vízek, který vyhrál o jediný bod právě před Čechem.

Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer odpovídali na dotazy čtenářů deniksport.czFoto Jaroslav Legner (Sport)

Na třetím místě se umístil herec Václav Vydra, následovali Mahulena Bočanová, Patrik Eliáš, Vladimír Šmicer a Jakub Voráček.

Ladislav Vízek jako jediný před šampionátem úspěšně tipnul finálovou dvojici Nizozemsko – Španělsko. „Věřil jsem oběma týmům. Dalo se čekat, že se dostanou daleko,“ prohodil bývalý reprezentant.

Po základních skupinách trošku začal počítat i s Brazílií, nicméně ta nakonec vypadla právě s Nizozemci. „Ve vyřazovacích fázích je to o jednom zápase. Kdyby vyhráli, všechno mohlo být úplně jinak,“ polemizuje Vízek.

Jak to bylo před šampionátem:

„Ale jinak mám obrovskou kliku, a to je dobře,“ usmívá se vítěz Tipovačky celebrit. „Určitě jsem u vás vyhrál nějakej pozemek, ne?“

Pozemek zrovna ne, ale alespoň dobrý pocit, že byl ze sedmi tipujících nejlepší. A porazil tak i svého zetě Vladimíra Šmicra. Stačí to? „Určitě. Hned mu řeknu, že byl za mnou a že prohrál s Mahulenou Bočanovou,“ směje se Vízek.

Právě slavnou herečku zařadil před turnajem mezi největší favority, protože prý tipuje zápasy podle trenýrek fotbalistů.

Už před finále bylo jasné, že Vízek vyhraje:

„Známe se dlouho. Je to opravdu sympatická a šikovná holka. Vím, že ženský mají jiné smýšlení. Všechno splácají dohromady s vařením, sexem a pak jim to všechno vychází. Jsou to potvory, vždycky se bojím, když se s nimi sázím,“ svěřil se Vízek.

Ten nyní musí popřemýšlet o tom, proč se mu stejně jako v tipovačce na Deniksport.cz nedařilo také u sázkových kanceláří.

„Na pár korun jsem si přišel, ale nestojí to za řeč. Nejvíc mě mrzí finále. Se Šmícou jsme dali čtyři tisíce na Španěly, ale protože vyhráli až v prodloužení, propadlo to. To je hrozný,“ vzdychl.

Online rozhovor před Kozlovnou - Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer
Online rozhovor před Kozlovnou - Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud