16. listopadu 2021 • 09:22

Češi poslední zápas v kvalifikaci MS prostě musí vyhrát, míní experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední zápas v kvalifikační skupině o postup na fotbalové MS 2022 musí Česko vyhrát, myslí si sázkaři i bookmakeři. Na výhru české reprezentace v duelu s Estonskem s aktuálním kurzem 1,14:1 míří u Chance naprostá většina vkladů. Remíza je na hodnotě 8,63:1, kurz na vítězství Estonska vzrostl z počátečních 13 až na 22,1:1. Postup do baráže už má český národní tým jistý.



„Na dnešní vítězství Belgie nad Walesem jde u Chance 87 % vkladů s kurzem 2,1:1, deset procent tipérů má na tiketu remízu v kurzu 3,38:1. Wales proti Belgii potřebuje získat alespoň bod. A uhrát doma plichtu tentokrát nebude nic nemožného, spíše naopak, myslí si sázkaři,“ uvádí za Chanci Markéta Světlíková.

Jen tři procenta sázek eviduje sázková kancelář na vítězství Walesu (s kurzem 3,72:1) v souboji s Belgií v české kvalifikační skupině. Když Belgie porazí Wales a Česko zdolá svého úterního soupeře, rozhodovat bude skóre. Úkol zní jasně: porazit Estonsko co největším gólovým rozdílem.

To by ovšem nemuselo být tak těžké. Estonci dostávají poměrně hodně gólů, je ale také pravdou, že v posledních zápasech jejich forma rostla. V prvním vzájemném duelu Češi zvítězili 6:2 a bookmakeři i většina sázkařů má za to, že budou večer padat góly i na Letné. „Češi jsou jasní favorité i přes absenci Schicka, jedničky v útoku. Po výhře s Kuvajtem by mohli být navíc naladěni na další vítězství. Hodně se sází například na to, že Češi vyhrají minimálně o 2 góly s kurzem 1,48:1,“ dodává mluvčí Chance.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud