24. března 2015 • 19:50

Ödegaard je ve Španělsku TERNO! Nahání ho přes 30 novinářů

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mu teprve 16 let, ale přesto se o něj média můžou porvat. Norský supertalent Martin Odegaard, který je od ledna hráčem Realu Madrid vzbuzuje ve Španělsku velké pozdvižení a to nejen v Madridu. V současnosti se připravuje s národním týmem Norska v Costa del Sol u pobřeží Středozemního moře a na trénink norské reprezentace dorazilo až na tři desítky norských novinářů.



Norové se rozhodli připravovat se před čtvrtečním zápasem proti Chorvatsku na slunném pobřeží nedaleko Malagy. Ačkoliv v tréninkovém komplexu Marbella trénovalo 24 fotbalistů, novináře zajímal jen jeden. Šestnáctiletý zázrak jménem Martin Ödegaard , který od ledna hraje za rezervu Realu Madrid.

Až 30 norských novinářů dorazilo za národním týmem, aby jeho umění viděli naživo. Mladého fotbalistu musí proto fotbalová asociace Norska chránit, před hladovými reportéry. Pokaždé s ním je při rozhovorech někdo ze spoluhráčů, nebo členů realizačního týmu.

VIDEO | První gól Martina Odegaarda za rezervu Realu

Ödegaarda ale velký počet novinářů nerozhodil. Neustále hází, jak jeho zvykem, úsměv na všechny strany a poslouchá slova chvály. Především trenér Norska si jeho působení ve Španělsku pochvaluje.

„Jeho kariéra dostává uznání. Je to velice vnímavý hráč a očekávání, která od něj jsou, budou brzy překonána. Tím, že spojil svoji budoucnost s Realem Madrid, udělal velmi dobře a postupem času se s tak velkým krokem vyrovná.“

Budoucnost Ödegaarda v madridském klubu je ale nejistá. V posledních dnech se začaly šířit spekulace, že by norský mladík mohl v příštím ročníku hostovat v jiném klubu. Mluví se o Celtiku Glasgow či Southamptonu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud