25. května 2013 • 23:07

Svátek v Praze: Bitva gigantů, Mourinho kontra Guardiola

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražský Eden uvidí bitvu gigantů! V souboji o evropský Superpohár se v srpnu srazí vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov a londýnská Chelsea, která triumfovala v Evropské lize. Dá se čekat, že stadion bude praskat ve švech. S Chelsea přijede do Prahy gólman Petr Čech. A když klapne přestup kouče Josého Mourinha do Chelsea, čeká se i bitva trenérských velikánů.



Od nové sezony totiž usedne na lavičku bavorského gigantu Pep Guardiola, jenž teď rok nabíral síly po úspěšném působení v Barceloně. Právě tam často stál jako soupeř Mourinhovi, jenž vedl ve španělské lize Real Madrid. Teď se ale očekává, že se Special One vrátí do Londýna a povede v nové sezoně tým „blues“.

V těžší pozici nastupuje do Bayernu Guardiola, bavorský klub totiž zřejmě dosáhne v této sezoně na vítězný hattrick. Vyhrál již bundesligu, Ligu mistrů a v Německém poháru se střetne se Stuttgartem. To je meta, která zaslouží úctu a i fanoušci jsou zvědaví, jak moc se ještě dá bavorská mašina vylepšit.

To José Mourinho, v případě, že dohoda klapne, bude v Londýně vítán. Pod taktovkou Španěla Rafaela Beníteze „blues“ dosáhli na triumf v Evropské lize, žádnou další trofej však ambiciózní celek do sbírky nepřidal. Navíc Rafa nebyl oblíbený u fanoušků a to neprospívalo atmosféře klubu.

Praha se každopádně může těšit na fantastický zápas, který je plánován na 30. srpna.

Oslava Bayernu. Arjen Robben slaví gól Maria Mandžukiče ve finále Ligy mistrů proti Dortmundu
Oslava Bayernu. Arjen Robben slaví gól Maria Mandžukiče ve finále Ligy mistrů proti Dortmundu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud