22. července 2011 • 12:17

Villas-Boas: Jste snad Torresem posedlí?!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

André Villas-Boas, nový manažer londýnské Chelsea, zažil první přestřelku s britskými novináři. Ti chtěli znát detaily kolem Fernanda Torrese, který se střelecky trápí i v letní přípravě. Portugalského kouče ale tyto dotazy naštvaly a řekl si svoje.



„S tímto nebudu ztrácet čas. Souhlasím, že se jedná o drahého hráče, ale pro mě je prioritou výkon celého týmu,“ prohlásil André Villas-Boas po několikáté otázce na Fernanda Torrese.

Ten se i nadále trápí. Pokračuje v mizerných výkonech. A především – nestřílí góly. Když ho Chelsea v zimě koupila z Liverpoolu, měl to být přestup všech dob. Nakonec ale byl pouze ve vynaložené rekordní sumě 50 milionů liber. Na hřišti v osmnácti zápasech vstřelil jeden jediný gól.

Tak trochu fanoušci klubu doufali, že se uklidní na dovolené a začne střílet góly v nové sezoně. Jenomže v přípravě krize pokračuje. A Torres se z ní neumí vymanit. Naposledy vyšel naprázdno proti výběru Malajsie.

Že by postrádal sebedůvěru? „Nesouhlasím. V tomhle to není,“ odmítl Villas-Boas a následně celou věc stočil jiným směrem.

Zklamaný Fernando Torres opět selhal. Kdy se navrátí jeho forma?
Zklamaný Fernando Torres opět selhal. Kdy se navrátí jeho forma?

„Na rozdíl od vás (novinářů) se chci posedlosti Torresem vyhnout. Pokaždé, když se hráči nedaří střílet góly, začnete o něm klást otázky. Ale individuální stránka nehraje tu nejdůležitější roli,“ uvedl mladý kouč.
Podle Villase-Boase je mnohem cennější, když se daří celému týmu než jednomu jednotlivci. Proto nechce dovolit, aby byl nadále vyvíjen tlak pouze na Torrese.

„Mám svou posedlost, a to v získávání trofejí. Soustředím se pouze na výsledek a předvedenou hru,“ dodal Villas-Boas, jehož svěřenci ve čtvrtek porazili Malajsii kontroverzním vlastním gólem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud