26. srpna 2018 • 08:20

Karius odchází z Liverpoolu. Německý brankář jde hostovat do Besiktasu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý brankář Loris Karius přiletěl v sobotu večer soukromým letadlem do Istanbulu a byl nadšeně přivítán fanoušky Besiktasu. Liverpool jen několik hodin předtím potvrdil, že smutného hrdinu finále Ligy mistrů posílá do Turecka na dvouleté hostování.



Pětadvacetiletý Karius dvěma velkými chybami přispěl k finálové porážce Liverpoolu v zápase s Realem Madrid. Až dodatečně se ukázalo, že chytal s otřesem mozku. Prakticky už od onoho osudného květnového večera v Kyjevě bylo jasné, že v Liverpoolu nezůstane. To se potvrdilo, když klub získal do branky Brazilce Alissona z AS Řím.

Klub se s Kariusem v sobotu oficiálně rozloučil a popřál mu v novém působišti hodně štěstí. "Je to pro něj dobré. Hodně se na to těšil. Besiktas s ním může vyhrát ligu," prohlásil trenér Jürgen Klopp a dodal, že Karius pro něj zůstává fantastickým gólmanem ve výborném věku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud