20. dubna 2020 • 16:21

Sancho rudým ďáblem? V Anglii píšou o tajných jednáních, cena klesá

Autor: ČTK, vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvacetiletý fotbalový talent Jadon Sancho by se v létě měl vrátit z Borussie Dortmund do Anglie. Podle britského listu The Sun si už mladý anglický reprezentant vyjednal podmínky smlouvy s Manchesterem United. Kluby se však na přestupu křídelního hráče ještě nedohodly.



The Sun uvádí, že s United vedl jedenáctinásobný anglický reprezentant Sancho tajná jednání několik měsíců a s historicky nejúspěšnějším klubem anglické ligy se dohodl na platu a délce kontraktu.

Podle dřívější informace internetového magazínu The Athletic by mohl Dortmund za Sancha dostat 100 milionů eur (2,7 miliardy korun). Experti nicméně předpokládají, že kvůli následkům koronavirové krize přestupové částky toto léto tak vysoké nebudou.

Londýnský rodák Sancho přišel do Dortmundu v roce 2017 z jiného manchesterského klubu City a v německém klubu loni prodloužil smlouvu do roku 2022. Před přerušením sezony kvůli šíření nemoci covid-19 nastřílel ve 23 bundesligových zápasech 14 gólů a je třetím nejlepším kanonýrem soutěže. V prosinci dal gól pražské Slavii v závěrečném utkání skupinové fáze Ligy mistrů, které Borussia vyhrála 2:1.

Manchester United Vše o klubu ZDE Borussia Dortmund Vše o klubu ZDE

Dnešní vydání deníku Sport můžete koupit na iKiosek.cz »

V pondělním Sportu najdete mimo jiné velké téma o sázení během koronaviru V pondělním Sportu najdete mimo jiné velké téma o sázení během koronaviruFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud