22. července 2020 • 12:11

Experti tuší, že Manchester United doma nezaváhá. Trefí se Souček?

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krůček k záchraně Premier League chybí fotbalistům West Hamu v anglické Premier League. Kladiváři, v jejichž dresu září český reprezentant Tomáš Souček potřebují získat bod, hrají ve středu na půdě Manchesteru United. A podle expertů i fanoušků definitivu udržení nezískají. "Na Rudé ďábly sází 96 procent tipérů a sázet na jeho vítězství lze v kurzu 1,25:1," nabízí pohled bookmakerů Chance na zápas Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti.



Manchester United potřebuje vyhrát, chce postoupit do dalšího ročníku Ligy mistrů. Nejspíš i kvůli tomu je přízeň tipérů i bookies ve prospěch West Hamu menší. "Tomu, že zápas skončí nerozhodně, věří jen dvě procenta lidí (6,61:1) a zhruba stejně početná je skupina, která má na tiketech výhru Kladivářů. Tu lze sázet v lákavém kurzu 12,7:1," říká Světlíková.

Fanoušci nevěří moc ani tomu, že by se v dresu hostů trefil český záložník Tomáš Souček. Ten zatím skóroval v Premier League do sítí soupeřů třikrát.  "Rekordní sázkou na to, že dá Souček Manchesteru United gól, je vsazených tisíc korun. Kurz je 7,5:1.  Na to, že by se trefil dvakrát (kurz 41:1), si vsadilo jen pár lidí," dodává Světlíková. Jasno bude ve středu večer.

Témata:  premier, league, fotbla, West Ham
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud