18. května 2009 • 10:40

Ancelotti u Abramoviče: Já to beru, šéfe!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Carlo Ancelotti opustí AC Milán a přesune se do Anglie. Podle nejnovějších informací se v neděli tajně sešel s majitelem londýnské Chelsea Romanem Abramovičem a předběžně si s ním plácl.



Informaci žádný klub nepotvrdil. Ale pravděpodobně již tento týden by měl AC Milán vydat oficiální prohlášení, v němž zveřejní jméno nástupce Carla Ancelottiho.

Ten se již podle listu The Sun domluvil s Romanem Abramovičem v neděli ráno, že práci v Chelsea od léta opravdu vezme.

Ancelottiho pozice je v Itálii hodně vrtkavá i kvůli tomu, že největší rival Inter Milán o víkendu oslavil zisk mistrovského titulu.

Ředitelé i viceprezident AC si okamžitě pozvali zkušeného kouče na kobereček, kde se údajně dohodli, že mu nebudou v odchodu do Anglie bránit.

ArchívFoto Archív

Ancelotti podepíše v Chelsea čtyřletý kontrakt a vydělá si zhruba 22 milionů liber. Ovšem s vedením klubu úzce spolupracuje již delší dobu. Má totiž za úkol sestavit plán na přebudování kádru a vytipování vhodných posil.

A kdo nahradí Ancelottiho v AC Milán? Dlouho se spekulovalo o bývalém kouči Barcelony Franku Rijkaardovi, šéfové klubu však začali jednat s Marcem van Bastenem, který nedávno rezignoval na post trenéra v Ajaxu Amsterdam.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud