26. března 2010 • 17:57

Naštvaný bek: Malouda mi skoro zničil obličej!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvěma góly přispěl k drtivému vítězství Chelsea nad Portsmouthem (5:0). Hvězda utkání, napadne leckoho. Florent Malouda se však v utkání předvedl i v negativním světle. Úderem loktem srazil Ricarda Rochu, který po tvrdém zákroku skončil v nemocnici.



Obránce "Pompey" faul francouzského reprezentanta pořádně naštval. "Skoro mi zlomil lícní kost. Měl dostat červenou," zlobil se po utkání Rocha.

K čemu přesně došlo? Běžela 40.minuta. Chelsea vedla nad Portsmouthem 1:0, zápas zdaleka nebyl rozhodnutý. Malouda trefil loktem Rochu, ten se okanžitě svalil na trávník. Otřeseného obránce Portsmouthu ze hřiště odnesli na nosítkách, pomáhat s dýcháním mu musela kyslíková maska.

Rozhodčí za nevybíravý zákrok ukázal Maloudovi pouze žlutou kartu. A publikum jeho verdikt doprovodilo nesouhlasným bučením.   

"Od Maloudy to byl hodně nešetrný zákrok. Praštil mě, aniž by chtěl hrát balon," zlobil se Rocha. "Podobné fauly jsou hodně nebezpečné, rozhodčí by za ně měl vylučovat."

Portugalský obránce byl převezen rovnou do nemocnice. "Ucítil jsem obrovskou bolest, bál jsem se nějakého vážnějšího zranění. Proto mě raději odvezli na vyšetření," upřesňoval jednatřicetiletý hráč.

Rentgeny naštěstí vyloučily vážnější poranění, Rocha vyvázl pouze s odřeninami. Přesto je jeho start v sobotním utkání s Tottenhamem značně nejistý.

529467:gallery:true:true

Verdikt sudího Masona rozladil i záložníka Portsmouthu Marka Hughese. "Za jaké jiné zákroky chce rozhodčí vylučovat? Rocha mohl mít zlomenou lícní kost a on vytáhne jen žlutou kartu. Nechápu," zlobil se Hughes.

Vedle Rochy musel předčasně střídat i Tommy Smith. Domácí útočník odnesl střet s Danielem Sturridgem zlomeným nosem.

"Tommy s Ricardem leželi po utkání v šatně s kyslíkovými maskami. Oba byli hodně otřesení. Když jsem je viděl, nebylo mi vůbec dobře," dodal Hughes.

"Po zápase jsem šel do šatny, Rochu akorát přivezli z nemocnice. Nemá nic zlomeného, jsem rád, že dopadl dobře. Říkal, že je OK," omlouval se po utkání Malouda.

"Když jsem vyskočil, díval jsem se pouze na balon. nechtěl jsem ho zranit," vysvětloval záložník Chelsea. Přesto si za svůj zákrok podle mnohých zasloužil červenou kartu...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud