16. srpna 2010 • 09:56

VIDEO: Rosický centroval a Reina byl pro smích

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dělovka pod břevno, přihrávka na gól a navrch žlutá karta. Tomáš Rosický byl na úvod Premier League hodně vidět. Jeho Arsenal sice s Liverpoolem uhrál pouze remízu 1:1, ale sám může být spokojený: utkání sice začal na lavičce, ale právě on měl nakonec velkou zásluhu na tom, že si „kanonýři“ odvezli z Anfield Road bod.



Chvíli před tím mu za fantastický zákrok tleskal celý Anfi eld Road a on si užíval pozornost televizních kamer. Jenže o dvě minuty později by se nejraději propadl do země. Brankář Liverpoolu Pepe Reina byl najednou pro smích.

Do konce normální hrací doby zbývalo 15 vteřin, Liverpool v souboji s Arsenalem držel vedení 1:0, když Tomáš Rosický poslal z levé strany dlouhý centr na Maruaneho Šamacha.

Smolný vlastní góly Pepe Reiny.
Video se připravuje ...

Jeho střela se sice odrazila od tyčky zpět do hřiště, jenže Reina zazmatkoval a míč si doslova hodil zpět do sítě. Gól!

Souboj dvou aspirantů na titul v Premier League tak rozhodla kuriózní branka. Arsenal má první bod za remízu 1:1 v Liverpoolu.

„Ukázali jsme, že se nevzdáváme ani za nepříznivého stavu a dokázali jsme srovnat. Remíza je dobrý výsledek,“ pochvaloval si kouč Arsenalu Arsene Wenger, který před sezonou prohlásil, že doba čekání na velký úspěch musí skončit, a vyhlásil frontální útok na titul.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud